| rafyx27 a întrebat:

Voi ce parere aveti despre fumat? Va place sau nu? Sau nici macar nu ati incercat si nu vreti sa o faceti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Am 15 ani si sunt fata.
Am incercat acum o luna, si nu stiu adica nu pot, am fumat 3 tigari si pur si simplu nu inteleg cum, nu pot sa trag in mine. Si am zis nu sstiu sa fumez, de ce sa consum tigarile degeaba? Sunt si mica si nu are rost sa ma apuc de fumat.Si nu imi place are un gust ciudat mai ales la sfarsit cand o termin.
Tu fumezi?!

| rafyx27 explică (pentru anonim_4396):

Am incercat si vream sa vad cum vi se pare. Nu prea simti nimic. Nici placere, nici displacere.

8 răspunsuri:
| χZαнαяєℓ a răspuns:

Bună.
Fumatul=un mod simplu de aţi distruge plămânii şi în acelaşi timp şi viaţa. O risipă de bani. Şi, de ce? pentru ati distruge viata.
Nu am încercat nici o dată şi nici nu cred că am să o fac.
Te sfătuiesc să nu o faci nici tu.
Baftă.

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Poi mie mi se pare o prostie sa iti distrugi plamanii cu nicotina si ce mai contin tigarile.

| JustDeedee a răspuns:

Nu am incercat si nici nu ma gandesc sa fumez. A fuma inseamna pentru mine a te droga, devii dependent si dai banii pe pachete de tigari aproape in fiecare zi in loc sa-i folosesc in alte scopuri. Altele: mirosul intra in haine, se stie ca nu e prea grozav..., nu face bine la sanatate si asa uite cum ajungem sa ne imbolnavim si spunem ca nu avem nicio vinalaughing. Haide mai spun si eu ca fumezi la o petrece, nunta ceva, dar nu exagerat happy

| PotHed a răspuns:

Salutare

Sa raspund la intrebari de la cap la coada ^^
Da am incercat si daca bine imi aduc aminte am continuat toata vara (eram la bunici deci...=p) nu spun ca mi-a displacut de vreme ce nicodina aia isi facea efectul dar asa cum a raspuns cineva inaintea mea devine o obisnuinta si ajungi sa fumezi doar de dragul de a scoate fum ^^
Parerea mea cel putin este ca "sportul" asta ar trebui practicat in rare ocazi sau chiar de loc daca reusesti sa te controlezi si stii, orcine poate fuma pentru simplul motiv ca e la moda dar nu toata lumea se mai poate opri =p

Vezi ce faci si tu sfatul meu este sa nu te apuci de asa ceva eventual sa incerci o data pentru ca stiu ca nu vei rezista tentatiei la nesfarsit dar nu continua asta.

Vezi ce faci pe acolo, ai grija =p

| giovannutzu a răspuns:

Eu fumez,nu e vorba daca iti place sau nu, devine o obisnuinta un vitiu, daca nu fumezi e mai bine sa nu te apuci. daca tiam dost de ajutor ast fundita tongue

| CristiB93 a răspuns:

Nu am fumat niciodata si nici nu voi fuma in viata mea pentru ca am gandit asa : 1 fumatul nu ajuta cu nimic 2 din contra iti face mare rau 3 dupa cativa ani de fumat ajungi sa arati tot mai imbatranit 4 tigarile sunt tot mai scumpe si mai toxice 5 ajungi sa cheltuiesti milioane doar cu tigarile in cativa ani si acesti bani sun de fapt cheltuiti degeaba pentru ca nu am nici un beneficiu de pe urma fumatului si asa mai bine nici nu ma apuc de ceva care nu are nici un rost ba mai rau provoaca dependenta asa ca gandestet de ce sa fumezi chiar nu ai nevoie de asa ceva crede-ma.

| DeeaDePlush a răspuns:

Fumatul este ca un drog, ca o otrava pentru organism.Multi tineri se apuca de fumat din curiozitate iar dupa incep sa fumeze si mai mult, este ca si cum ti-ai plati moartea.Si eu am incercat deoarece m-au obligat prietenii dar nu mi-a placut. Sfatul meu este sa nu te apuci de fumat deoarece iti strici sanatatea. Daca fumezi incearca sa te lasi ca nu este bine.Te pup si succes.

Întrebări similare