Buna! Doar vorbeste si mi se pare ca este folosita pentru treaba asta. Sa fim seriosi, chiar discene tot ce spune? Daca oamenii chiar ar vrea sa se faca cu adevarat ceva pentru mediu, ar face-o. eu nu cred in vorbele astora care nu fac nimic, ci doar se duc pe la diverse emisuni, devin persoane publice si isi racesc gura de pomana. Ca si ong-urile. Nu lupta nimeni pentru nimic ci doar pare.
Este un pic bolnavă psihic părerea mea, iar discursul ei un pic bolnav este exploatat politic. Nu este la vârsta să poată evalua ceea ce susține.
Mi se pare ca are intentii bune si o respect pentru curajul si valorile sale. Referitor la cuvintele ei, da, par putin exagerate pentru majoritatea, insa avand in vedere cat de mult conteaza pentru ea acest subiect e posibil ca asta sa simta ea, nimeni nu stie daca ea spune ce ce gandeste ea sau daca intentiile sale sunt reale, insa duce lucrurile spre o extrema ca mesajul sa ajunga la mai multi oameni.
Are curaj la vârsta ei, autonomie și independență Mi se pare ok... atâta timp cât nu deviază prea tare comportamentul ei. Funda?
Meme10Meme întreabă:
SakuraRebeca întreabă: