| heiii a întrebat:

Voi ce parere aveti despre infidelitate? Credeti ca daca cineva v a inselat inseamna ca a fost o simpla greseala sau pur si simplu a fost luat de val? L-ati ierta? In opinia mea,nu cred ca merita iertat decat daca atunci cand a facut o a fost sub influenta drogurilor/alcoolului. Altfel, iubirea lui a insemnat doar o minciuna.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O poate face pe constiinta proprie fara sa fie betiv/a, in momentul de fata multa lume inseala.

| Bacemi a răspuns:

Depinde cata importanta dai inselatului.
Sunt persoane care de comun acord fac sex si cu alte persoane.
Nu e vorba de iertat aici. E vorba de a intelege.
Inteleg motivul, dar nu raman in relatie decat daca e ceva superficial, trecator si am avantaje. Am facut asta odata.
Daca e o relatie unde am pus sentimente, probabil pun capat.
Dar poate voi continua relatia insa o voi transforma intr-una banala si voi iesi si cu alte fete.

| Elena1234456 a răspuns:

O sansa eu cred ca as acorda daca as iubi cu adevarat, dar a doua oara nu as mai putea ierta un om caruia doar eu si sentimentele mele nu i-au ajuns!

| Lost0in0your0memories a răspuns:

Dupa parerea mea o persoana care inseala nu merita iertata. nu are nici o scoa pentru alegerile pe care le face asta implicand chiar si consumarea drogurilor sau alcolului pentru ca daca a ales sa faca asta in mod indirect a ales urmarea. eu una nu pot ierta infidelitatea. de fapt nu ca nu as putea doar ca nu vad de ce as trece cu vederea un lucru facut cu rationament, un lucru nu imposibil de evitat fiindca sa fim seriosi, imposibile de evitat sunt altele nu caldurile.

| blueheart a răspuns:

Hei! Nu mi-as ierta niciodata iubitul. Daca ma inseala cu alta fata mi-a demonstrat de fapt cat valoreaza iubirea lui.Pun punct si o iau de la capat. Nu a meritat iubirea mea.Nu am la ce sa ma gandesc.

Răspuns utilizator avertizat