| ChristineW a întrebat:

Voi ce parere aveti despre minori care fumeaza? Adica diriga a facut niste crize cand a aflat ca in jur de jumatate de clasa fumeaza. Eu nu am nici o problema cu astia care fumeaza sau doar incearca pe la petreceri si astea. Dar ma intrebam ce parere aveti si voi.
P. S. clasa a7-a

Răspuns Câştigător
| Dreamin a răspuns:

Eu sunt minora si fumez. Nu stiu ce treaba are prfa ta cu asta.adica e viata noatra facem ce vrem cu ea...

9 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Bravo lor
Daca nu iau droguri nu fac nimic rauhappy
xD tineti-o tot asa
si tu dc esti mai fraiera si nu fumezi?laughing
Glm.
Nu te apuca de fumathappy

| anDa a răspuns:

Nici eu nu am nicio problema cu acesti pusti. Dar ei nu constientizeaza ca isi distrug viata. Unii se nasc cu diverse boli si ar vrea din tot sufletul sa fie sanatosi, si altii se nasc sanatosi si se strica pe parcursul vietii. Este un brand aiurit.

| justme97 a răspuns:

Si eu sunt tot in clasa a7-a si stiu ce vrei sa spui
pana la urma e treaba lor ce fac daca fumeaza sau nu
desi nu e bine pentru sanatatea lor si o sa si dea seama de asta mai tarziu insa acum li se pare ca sunt ma interesanti daca au o tigara in mana
dar fiecare e liber sa faca ce vrea
happy

| A_7901 a răspuns:

Ii inteleg crizele.Nu am imi place sa vad o persoana majora fumand, dar un minor. De regula se stie ca "toata lumea se apuca de fumat in liceu". Chesta asta am auzit-o de 50 de ori minim.Si cam asa este. Cand am citit "clasa a7-a"mi-a picat fata.Isi distrug sanatatea de acum, si isti creeaza obiceiuri proaste.Nu conteaza ca doar incearca intr-un grup sau o fac in fiecare zi, in ambele czuri e aceeasi problema e aceeasi problema-stima de sine. Pustii -de multe ori fara minte-gasesc prin tigara un mod de a iesi in evidenta si de a arata cat de grozavi sunt. Colegii mei care fumeaza... e doar "grozavia" de ei.Nu zic ca nu invata.Nu cer asta nici unui elev in secolul asta ametit, vreau sa spun ca nu au nimic la mansarda, si cand se suna se ridica automat, parca ar fi aparate care sunt actionate se sunetul clopotelului. Mi se pare trist sa se ajunga asa. Daca diri a facut crize, a facut-o pentru ca tine la voi, si trebuie sa va para bine pentru numeri pe degete oamenii carora le mai pasa fara sa aiba interes.

| ChristineW explică:

Da, ce am uitat sa spun e ca si eu sunt in jumatatea aia de clasa :p ( din cea care mai incearca la petreceri )

| bd a răspuns:

Mda. si diriga mea a facut crize cand si-a dat seama ca aproape toti din clasa fumeazalaughing nu o baga in seama. daca te face sa te simti bine. e ok happy

| mishybmx a răspuns:

Nu ganditi copiilorwinking
O sa va dati seama mai incolo ca nu e bine si o sa vreti sa va lasati si o sa fie mai greu.

| VisinaDinVisinata a răspuns:

Majoritatea fumeaza (si nu numai) ca sa fie acceptati mai usor de cei din jurul lor sau ca sa-i impresioneze.

| paull a răspuns:

Multi fumatori incearca din greu sa se lase unii nici nu reusesc.
tu ce parere ai?
fumatu pe langa costu cel are ca banii mai e si sanatatea o data apucat de fumat greu te lasi.
si un copil de 12-13 ani cu tigara in gura ii sta foarte urat poate el se simte important de aia fumeaza.
parerea mea e ca nimeni nu ar trebui sa fumeze. mai ales coopii pana in 17-18 ani.
p. s. fumator inrait