Da, e adevărat. În caz că îi prinde cu minciuna primesc amendă mai mare decât fac ei profit și nu se riscă nimeni.
Da si nu! Adica e mai curat decat alte produse dar nu exact asa cum scrie pe eticheta! Au fost controale publice si s-a aratat ca foarte putine produse sunt exact cum scrie pe eticheta! Nici macar in micii producatori nu mai poti avea incredere pentru ca fiecare vrea profit cat mai mare! Singurul produs curat in care poti avea incredere 100% e cel facut de mana ta sau a familiei tale! daca e ceva pe bani nici macar in rude nu poti avea incredere pentru ca asa cum am zis totul se rezuma la profit din pacate!
Lidl are vanzari asa de mari incat isi permite sa vanda produse de calitate la preturi mici. Eu am observat foarte multe produse cu ingrediente mai ok decat orice se gaseste pe piata de la alte firme. Chiar si un ketchup marca Lidl am vrut sa iau intr-o zi si am fost surprinsa ca avea o cantitate mult mai mare de rosii si nu avea prostii in el ca alte firme gen Tomi. Si se simte chiar si la gust. Singurul dezavantaj ar fi ca sortimentatia e putina. Adica daca mergi in Kaufland vezi un raion plin cu 100 feluri de conserve de peste si la Lidl ai 3 feluri. Mie una imi place sa merg la Lidl, imi place calitatea, gustul si pretul la orice
Uita-te mereu la ingrediente, dacă cumperi un salam și are carne doar 50% poate sa fie verde, mov sau cum vrei, dar mănânci jumătate carne jumătate who knows...
master78 întreabă: