| Bisbiavatar12 a întrebat:

Voi ce parere aveti despre relatiile dintre copii sub 18 ani? Eu cred ca nu merita, deoarece mai mult de 6 luni nu rezista.

10 răspunsuri:
| Isac_Ioan_1967 a răspuns:

Da nu merita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba merita.Si ce daca dupa se despart? La varsta asta experimenteaza.Prima iubire e mereu la liceu(era, acum vad ca e si mai devreme

| Nemessys a răspuns:

Pot sa stiu si eu ce legatura are varsta cu relatiile?
La 16-17 ani esti un copil si nu stii nimic despre relatii, dar la 18 ani stii de toate, nu?

| GalwayGirl a răspuns:

Buna!
In orice relatie nu este vorba daca merita sau nu, conteaza sentimentele!
Parerea mea este ca varsta de la care poti avea o relatie este de la 15 jumatate; pupici pe obraz, tinut de mana (NU ESTE CAZUL SA VORBIM DESPRE RELATIILE SEXUALE PENTRU CA ESTE O VARSTA FRAGEDA).
Intr-adevar relatiile din adolescenta nu tin mult, dar hai sa fim seriosi doar nu o sa te casatoresti cu primul/prima prieten/a.
Este varsta cand experimentezi, te cunosti mai bine, afli lucruri noi.
Probabil ai batut apropo si la acele "relatii" dintre copii de 12, 13 si 14 ani.Alea nu se prea pot numi relatii. Este o varsta mult prea mica pentru asa ceva, si cu acelea nici eu nu sunt de acord!
Nimeni nu este obligat sa aiba o relatie, doar pentru ca are "varsta potrivita", ai o relatie cu o persoana cu care ai sentimente reciproce!
Daca ai pus intrebarea aceasta pentru tine sa stii ca poti avea o relatie doar daca te simti tu pregatita.
Dar daca ai sub 15 ani, nu-ti sugerez! Este vremea copilariei, sa te bucuri de ceea ce ai.

P.S. Cand o sa fie momentul sa ai o relatie cu cineva, o sa simti.

| Freya1 a răspuns:

Se merita atata timp cat raman la nivelul de iubiri adilescentine si nu evolueaza foarte mult pentru ca fiind adolescenti se indragostesc si iubesc foarte repede se avanta foarte mult iar apoi au de suferit deoarece apar sarcini nedorite scandaluti in familie. Daca se despart la o luna doua e caz fericit problema e sa nu stea ani si cand le e lumea mai draga sa se desparta.Am patit si eu am avut o relatie de 8 ani si cand trebuia sa fie mai armonioasa si binedorita s-a cam rupt pentru ca am realizat ca am pierdut ani si ca am ajuns la o varsta la care nu am facut si realizat nimic si ma tot complac intr-o relatie si situatie care mi-am dorito atunci dar nu si acum.

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Pai si daca sunt trecuti de 18 ani e o regula sa reziste mai mult?
Unii vor doar o aventura, e mult 6 luni aici.
Altii vor ceva serios dar se incurca cu cine nu trebuie.
Mai sunt si cei cu o varsta destul de inaintata care dupa prima intalnire resusesc sa indeparteze fata prin atitudinea lor.
Deci, varsta nu e relevanta!

| Alexandramicu a răspuns:

Ba da, merita

| T0T a răspuns:

Nu este o regulă. Eu cred că sunt pregătit de o relație de la 14-15 ani sincer. Mi se pare că am aceeași maturitate și putere de a îmi asuma deciziile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De aia la mine a tinut mai bine de 3 ani laughing.

| RaspunsuriSerioase a răspuns:

Relatiile de genul acela sunt cele mai frumoase, pentru ca sunt inocente si sincere. Uita-te la cuplurile de adolescnti de pe strada si vezi cat de sinceri si fericiti suntin alea 6 luni laughing. Gnul acela de pasiune no o mai intalnesti la varstele mai inaintate pentru ca ori se transforma in dependenta de sex ori adultii se considera mult prea maturi pentru "relatii copilaresti" si nu mai depun atat de multa pasiune asadar relatiile nu mai sunt atat de intense.

Întrebări similare