| Classiffied a întrebat:

Voi ce parere aveti?
un baiat arata mai bine cu cercel si suvite?
ma bate gandul sa fac asa ceva
cred ca asa arata mai bine cu podoabe
lolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Răspuns Câştigător
| Sἶrenἶa a răspuns:

Crek tio sta bine.thinking big grinD daca esti olek mai inchis la culoarea fetzei big grinDDDDD

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cati "lll"surprise
Depinde de tipul de cercel, de culoare suvitelor...si de baiat, bineinteleswinking

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Lol raised eyebrows.nu.asa o sa arati ca un cocalaroh go on.Stai cum esti acum. happy

| elena a răspuns:

Vei arata bine, va fi un look nou, dar ai grija, sa nu fii confundat cu o domnisoara, deci suvitele sa fie cat mai discrete la culoare, sa para naturale. De ce sa nu incerci?! Este super...

| Klara a răspuns:

Nu, arata prea cocalar si prea cliseic.

| Butsilee a răspuns:

E un trend toata treaba asta... Unora le sta bine, altora nuthinking
Pana la urma nu mi-am dat eu gaurii si mi-am tatuat corpul, e treaba lor... Dar oricum admir persoanele care au curajul sa faca acest pas happyCu toate ca la inceput au de suferit

| YoungSteve a răspuns:

Akuma depinde ce fel de sufite... Yo am cercel si sufite rosii ( si imi place laughing. Ca daca nu imi placeau nu imi mai faceam )hee hee

| YoungSteve a răspuns:

Dc spuneti ca o sa arate ca un cocalar? straight face O_o? Cocalarii se cred prea smeceri si fura look-urile straight face. Xeroxurile dracului straight face. Ei cica au lanturi ca rapperi da vai de capu lor ca lanturile alea is din plastic straight face

| teodoram a răspuns:

Nu-ti trebuie neaparat cercel si suvite ca sa atragi atentia, poti sa atragi atentia prin haine de bun gust si. incaltaminte happy doar.fii tu insuti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cercel in ureche? Nu, prea ridicol.
Suvitele imi plac, mai ales daca este o culoare care te prinde foarte bine. Treaba e ca majoritatea celor cu suvite sunt cocalari si nu mai au farmec.