Am pus note in catalog. Un coleg a chemat-o pe profesoara afara nu mai stiu cu ce motiv, noi profitand de faptul ca doamna purta ochelari cu dioptrii foarte mari, am crezut ca nu o sa vada, notele puse de noi la obiectul ei. Scenariul a fast pus la cale cu vreo doua saptamani inainte, stiam exact cui punem notele si la ce obiecte si pentru ce date. Vai, ce panarama a urmat, clasa mea nici nu apare pe panoul promotiei anului scolar respectiv, plus altele...
Eu eram batausa liceului, bateam mai toti baietii mai mari sau mai mici, daca se lua de vreo fata mancau jar, maicamea era chemata la scoala in fiecare saptamana, eram specimena liceului.
Kyky crezi ca e bine sa ai nota scazuta la purtare..probabil vei regreta mai tarziu
Orice se intampla in liceu la noi, clasa noastra este prima care este luata la raspundere. Profesorii s-au obisnuit deja si daca se gaseste vreo tabla sparta in scoala/ daca sunt ude coridoarele si femeile de serviciu/ daca intra straini uzi in scoala, profesorii sunt la noi in clasa luandu-ne la rost. De mai multe ori ii enervam pana ne amenintau ca vor chema politia (cand, bineinteles, ne linisteam. asta doar pana a 2-a zi cand o luam de la capat). De chiulit, nici nu mai are rost sa zic. Sunt vreo 3 persoane care n-au reusit sa scape de scaderea notei la purtare. Facem prostii pana ne tin puterile si .notele.
Fuga de la ore era sportul meu preferat.Plecam, cu colegii mei cu saptamanile.Intotdeauna luam vacanta cu o saptamana mai repede. I-am cumparat unui profesor, mai tinerel o papusa pentru ca stiam ca nu are iubita. I-am pus si nume, Consuela.Aruncam cu pungi de apa de la etaj, fumam in baie, am si adormit la ore. oooo... C amintiri frumoase! Celor care sunt inca in liceu ledau un sfat:profitati din plin de tot ce va ofera, cu asemenea clipe nu va mai intalniti!
Eu cu o colega am scris o mica povestire de gen FEMSLASH (cauta pe google ) si i-am dat-o profei de romana (nou-venita ) sa o controleze si sa ne dea sfaturi in privinta la "gramatica si etc)
noroc ca s-a dovedit a fi o profa "buna" - tinara .arata bine... cu mintea deschisa si a inteles gluma
oricum o respect
anonim_4396 întreabă:
ale0409 întreabă: