Nu-mi amintesc nimic wow.Erau destui colegi care se distrau la anumite ore, unde le permiteau profii.Dar in rest lumea era civilizata, fiind colegiu national, nu doar un simplu liceu.Maidegraba in I-VIII s-au intamplat faze amuzante, cum ar fi batai cu cornuri si lapte etc. Dupa aceea se presupune ca te maturizezi.
N-am prea făcut prostii, am fost un elev chiar ok
Ceilalți mai făceau glume proaste cu profesorii, mai fumau in băi, chestii "mici"
Aveam o profesoara de engleza.dar ea preda numai în engleză.noi nu înțelegeam și ne-am dus la diriginta sa ii spunem că vrem sa ne-o schimbe.la ăștia le era rușine și am zis lasă că îi spun eu.si când a intrat profa de engleza m-am ridicat și în loc să ii zic va rog explicați mai bine...etc.i-am zis decât auziți? ia ieșiți afară din clasă
Am fost un elev liniștit la locul lui nu-mi necajeam profesorii și nici colegi de clasă aveam note decente. Nu am considerat și crezut niciodată ca dacă fac mișto de colegi mei de clasa sau din școală de vreo unul dintre ei sau de vreun profesor de clasă sau de vreo profesoară din școală voi fi mai. '' cool'' sau mai' 'mișto'' sau '' jmecher'' decât ceilalți elevi sau profesori nu le dădeam replici nimănui căci nu aveam un răspuns în fața prostiei și altora.