| VulpeaDinUmbra a întrebat:

Voi ce spuneti cine are dreptate bunicul meu sau eu am dreptate cand ii spun ca daca ma iubeste cum spune si asa mai departe e atent si are grija sa ma simt bine ca el ma face sa ma simt prost deci, ca na bea si se imbata si de astea.. Si el zice ca face ce vrea cu viata lui si ca daca ma simt prost si asa sa plec ca el face ce vrea dar daca chiar ma iubeste si asa mai departe pai nu trebuie sa aiba grija sa nu se mai tot imbete si asa si sa ma simt bine? Pai ce iubire e asta daca in loc sa fi atent sa se simta bine cel cu care stai tu ii spui ca sa plece in alta parte ca sa se simta bine? Nu e iubire, nu? Cine te iubeste e atent cu tine si nu face chestii prin care sa te simti prost, mai ales cand stie ca te face sa te simti prost, atunci se opreste si face sa te simti bine, nu te trimite in alta parte.. Nu?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Amandoi aveti dreptate.
Bunicul tau are o adictie din care nu mai poate iesi de unul singur. Nu-l poti "repara". Iar in Romania nu prea exista centre de dezalcoolizare.

Daca tu simti ca e o influenta negativa in viata ta, daca muncesti, ai salar si iti permiti sa stai in chirie (poate cu un prieten, cu un coleg), atunci muta-te.

| VulpeaDinUmbra explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Daca nu imi permit chirie ce solutii am?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Ramai in casa bunicului si nu-i mai faci morala.
Il eviti cand bea si se imbata. Alte solutii nu ai.
Nu ai cum sa-l schimbi.