Nu merita. Nu aveam niciun preferat, dar el chiar nu merita. Am tot văzut pe aici persoane care au dat un link cu explicaţia trucului, parcă ăsta era: http://portalabc.ro/explicatia-mentalistului-cristian-gog.html
Merita sa castige deoarece nu ai vazut sia oprit inima si pentru faza aia cu valiza am eu o explicatie doctorul ala a adus pe ascuns o alta valiza pe care scria ce au zis juratii
Mi s-a parut uimitor.E adevarat ca au fost multi concurenti care mi-au placut, dar sincer ma bucur ca a castigat gog.M-as fi bucurat ca pe locul trei sa iasa Krem, dar nu mai conteaza.Multi spun ca gog nu merita, dar totusi iti trebuie si talent sa faci asa de bine nu numai munca.
Exact..secretele si riscurile meseriei. probabil a muncit si s-a chinuit sa demonstreze ca este un adevarat 'magician'. oricum de la inceput a fost preferat ..de public si juriu..Merita
Dupa parerea mea a meritat. Dansatori, cantareti sunt multi, dar oameni care sa faca asa ceva nu prea vezi. Si baiatul cu cuburile alea m-a impresionat..nici nu cred ca e vorba de talent la el, doar munca...e un geniu. Si nici nu prea ma intereseaza cum a facut Cristian ce-a facut, eu am pus botul atata timp cat face ceva fara sa ne dam seama cum inseamna ca e bun.