Buna
Daca starea sanatatii mele nu imi dadea de furca, aveam multe de infaptuit.
Dar, sunt multumita ca mi-a dat bunul Dumnezeu 2 ingerasi, am casa si familia mea, iar acum ma rog sa ma tina Dumnezeu cat mai mult sa imi vad copilasii la casele lor.
O zi buna sa ai
Sa termin facultatea, sa ma angajez ca profesor, sa-mi intemeiez o familie, sa-mi fac o vila, sa-mi cumpar o masina, o barca si sa particip la cat mai multe turnee de tenis de amatori.
In mare parte DA.
Stiu la ce facultate vreau sa merg si ce job as vrea sa am *IT related*.
Cred ca este de ajuns pentru moment
Buna pe viitor imi doresc sa am casa mea! ceea ce ar fi cam greu de obtinut in Romania...
Toti cu siguranta ne gandim sa avem casa noastra sa stam separat de parinti sa simtim ca ne descurcam pe propriile picioare.
sa ne decoram cum vrem in propria casa :3 eu visez asta pentru ca imi doresc foarte mult!
Sa urmez cursurile UNATC-ului.
Ma gandesc si la posibilitatea optarii pentru FJSC.
Deocamdata, sa intru la profilul dorit, unde o sa am timp sa iau o decizie clara in privinta studiilor superioare.
Toate cele bune!
Pe viitor as vrea sa raman fericit si cu inima impacata ca mi-am urmarit visul si ca am o meserie in care nu muncesc, ci fac totul cu multa placere.
Sa merg la mare, sa merg in excursii, sa cant la chitara, sa desenez, sa citesc 2 ori o carte preferata, sa ies la joaca cu copii prieteni si cam atat. Sper sa te fi ajutat cu dilema
Sa merg la mare, sa merg in excursii, sa cant la chitara, sa desenez, sa citesc 2 sau 1 carti preferate, sa ies la joaca cu copii, prieteni si cam atat. Sper sa te fi ajutat cu dilema
anonim_4396 întreabă:
misauratcuviata întreabă: