Pai cel mai frumos cadou pentru mine are fi sa imi vad toata familia in jurul mesei de craciun si veselia sa nu se opreasca, sa vad primi fulgi de nea venind grabiti, si sa ascult colindatori care imi vor sosi in prag... poate Mosul imi va indeplini dorintele caci am fost cumintica ! Ai pus o intrebare foarte draguta pup! De abia astept sa vad ce raspunsuri mai apar...
Eu de sarbatori cel mai mult imi doresc sa primesc ceva simbolic si familia, prieteni si rudele mele sa fie alaturi de mine ca sa pot imparti cu ei bucuria sarbatorilor
Ceea ce vreau eu, oricum nu am să primesc şi nu mă refer la chestii materiale, asta e. Baftă!
Vreau sa traiesc un craciun de neuitat alaturi de cei dragi, la lumina lumanarii in centrul mesei de craciun, cu glasul colindatorilor si cu pomul de craciun impodobit cu beculete colrate, globuri si ghirlande. Cadoul poate sa fie absolut orice, atata timp cat sunt aproape de cei dragi va fi un Craciun minunat.
Vreau sa am Craciun de poveste cum e numai in filme. Toata familia sa fie adunata si sa fie fericiti toti. Vreau sa-mi petrec Craciunul cu familia si prietenii. Sa radem toti impreuna, sa povestim, sa stam toti in jurul bradului de Craciun.
P. S Imi doresc foarte mult o chitara si mi-a spus ca mi-o ea
Pisicutza666 întreabă:
denyiuly întreabă: