| Purelife a întrebat:

Voi ce vreti sa va faceti cand veti fi mari?laughingVreu moooolte raspunsuri

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

E o intrebare cu un fundament gresit.

Niciodata implinirea nu o ai obtinand ceva.

Implinirea o ai fiind cineva.

Si acest fiind nu inseamna o pozitie.

Sa fiu avocat, sa fiu psiholog, sa fiu milardar, cum se spune, CINEVA.

Banii si pozitia nu aduc ce vrei tu de la viata.

E doar o iluzie care se va spulbera mai devreme sau mai tarziu.

Cineva suntem toti, nu ramane decat sa ne dam seamana ca sa fim noi inseamna sa fim cineva, noi in intimitatea noastra.

Sa fii cineva in ideea ca lumea stie ca esti CINEVA, nu aduce fericirea.

Eu unul nu vreau sa ma fac nimic.

Vreau sa fiu fericit.

Totusi, daca ma gandesc mai bine, vreau sa ma fac nu ceva, ci cumva.

Vreau sa ma fac iubit.

| thegatekeeper a răspuns:

Nu am un plan exact in ceea ce priveste cariera, insa am cateva optiuni, unele fiind mai realiste, altele mai putin. Mi-ar placea sa devin translator sau sa lucrez undeva unde sa folosesc limba engleza, iar o varianta mai putin realista ar fi sa devin tattoo-artist, pentru ca imi place foarte mult sa desenez si fac asta aproape in fiecare zi, de vreo 3 ani, insa totodata mai am mult de lucru si se gaseste mai greu un loc de munca in domeniul asta, la noi.

| marpey16 a răspuns:

Raspunsul meu e cel pe care l-ar da orice fetita veritabila de cinci ani: vreau sa ajung la Hollywood. Dar, daca asta nu se poate, o sa fiu arhitect si designer de interior. laughing

| wforweirdo a răspuns:

Habar nu am. Parca ma si vad intr-o garsoniera mica, plina de porcarii, ingropata in haine si porcarii, la cat sunt eu de dezordonata. Si fara loc de munca. Pe bune, nu stiu. Parca nimic nu ma atrage. Vreau doar sa calatoresc.

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,stii cum e, cand suntem mici toti spunem ca vrem sa ne facem doctori si doctorite dar apoi, cand mai crestem si vedem cum sta treaba in realitate, ne dam seama ca a fi doctor este si ramane doar un vis, pentru unii.Nu stiu sigur ce meserie imi doresc pe viitor, dar o voi alege in functie de posibilitati[daca iau bacalaureatul, ce nota iau etc]. Insa, intotdeauna este bine ca o parte din tine sa fie ambitioasa, sa lupti pentru ceea ce iti doresti si vei vedea ca vei reusiwinking.O zi buna!

| ScreeNNNNNz0r a răspuns:

Vreau sa devin un tractorist de succes!

| simonafrumoasa a răspuns:

Bai eu nu mai am mult pana sa dau la liceu. inca de mica vroiam sa am multi bani pentru ca nu eram asa de bogata si mereu imi doaream cand eram mica cat si acum un serviciu bine platit in conditi bune. de aceea am facut limba materna la scoala germana. si am invatat foarte bine. poate nu te ajut dar nu iti strica daca iinveti bine la toate materile sfatul meu deoarece nu sti ce ajungi in viata si te trezesti intr-o zi ca vrei sa devi nu mai stiu eu ce dar ai avut rezultate slabe si mici datorita carora nu poti da la o anumita facultate de pe urma careia sa ajungi unde vrei. apropo cati ani ai si pe ce clasa esti? crede-ma ca o sa iti schimbi custul in ceea ce priveste serviciul tau pana vei da la liceu sau facultate. te rog daca nu te deranjez raspunde-mi si mie la intrebari. PUP! pa pa!

| Purelife explică (pentru simonafrumoasa):

Am 13 anibig grin.Fac 14 in decembrie si sunt clasa a 8-a.

| мαяιηα a răspuns:

Este devreme sa ma gandesc la asta, dar mereu am vrut sa combin utilul cu placutul. Oricum as vrea sa fie ceva legat de arta

Întrebări similare