anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce ziceti? Emisiunea consilier de urgenta de pe national tv, e pe bune ce se intampla acolo? Mie mi se pare prea greu sa cred ca un cuplu s-ar comporta in asa fel intre ei. Pana si animalele se comporta mai bine unele cu celelalte.

6 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Iti dai seama ca e regizata. pai nu ar sta cineva acolo cu camera sa-i filmeze pe doi care se cearta laughingwinking

| Vizitiul a răspuns:

E regizata, la fel ca tradati in dragoste, test de fidelitate, etc...

kratos
| kratos a răspuns:

In Romania se face orice pentru bani...

regis
| regis a răspuns:

La noi nici reality-show-urile nu sunt reale. Toate emisiunile de gen sunt regizate, chiar daca unii se lauda ca se inspira din cazuri reale. Si ca sa iti dau si exemple, pe lista celor regizate intra: consilier de urgenta, tradati in dragoste, fata lu' tata, test de fidelitate, copii contra parinti, iubire interzisa, hipnoza-jocurile mintii, pariu ca stiu samd.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lumeee, e prea de tooottt ...salvati-va...va duceti la valeee...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt de parere ca uneori se exagereaza.Insa,frecvent,emisiunea ofera niste situatii reale, e imposibil sa nu te regasesti intr-una, oricat ai spera spre idealism. Emisiunea e 50-50, e si buna e si rea.Acum depinde de perceptia fiecaruia dintre noi si de modul in care vedem lucurile.Mare dreptate are si Kratos cand spune ca pentru bani se ajunge sa se faca orice in Romania.Marturie stau chiar ultimele emisiuni din "Test de fidelitate" sau alte chestii de genul asta de care am dat inevitabil la ...Cronica carcotasilor!