| AndreeaaDewww a întrebat:

Voi cei care aveti problema adolescentina cu cosurile, ce folositi?

12 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa nu te mai stresezi, e ceva specific varstei. O sa treaca de la sine, dar trebuie sa ai rabdare...clateste fata cu apa cat mai des si nu te mai da cu tot felul de produse pentru ca mai tarziu iti va imbatrani tenul. Succes.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Iti iei Aknesol de la farmacie...costa numai 10 lei si e foarte bun... cel putin la mine a fost foarte eficien... dar sa citesti atenta instructiunile si dupa ce iti trec sa nu te dai cu el decat o data pe saptamana altfel ti se irita fata happy

| Bishop a răspuns:

Eu nu am cosuri, foarte rar imi apar cate 1-2 si atunci dau cu crema lu' mama cu glicerina si intr-o zi trece. Crema se numeste "Glysolid" dar nu stiu daca gasesti in Romania, ca e cumparata din Italia.

| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

Eu iti recomand zynerit.(cica e ft bun )
Eu folosesc baton pentru cosuri de la Oriflame si lotiune tonica de la Elmiplant.

| Mamamare a răspuns:

Eu mi-am comdandat sapun de la o firma din America... Dar sunt si in Romania reprezentantii...Si este foarte bun, firma se numeste: Amway...`happy ti-l recomand...:*
bye byewave

| asdffghjjkl a răspuns:

Eu ti-as recomanda zynerit dar e mai bine sa consulti dermatologul pentru astfel de probleme big grin

| Rosalie_9695 a răspuns:

Eu am folosit Zinerit e foarte bun dar si destul de scump avand in vedere cantitatea destul de mica: 50 lei noi. Dar poti incerca si sapunul cu sulf care e in jur de 2-3 lei noi big grin

| Rosalie_9695 a răspuns:

Am uitat sa precizez ca le poti cumpara de la farmacie big grin

| Independent a răspuns:

Am avut si eu cosuri dar am fost la farmacie i-am explicat problema si mi-a dat o crema si in cateva zile au trecut!

| paulaiubitzik a răspuns:

Buna am si eu cosuri dar nu folosesc creme si alte chestii.Toate cosurile astea apar majoritatea la adolescenti toata vina o poarta hormonii chiar daca va dati cu creme si zinerit cosurile o sa dispara dar pe termen scurt soory sper ca ti-am fost de ajutor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Skinoren

| mariposa azul a răspuns:

Nu te mai da cu tot felul de produse la virsta asta. pur si simlu spalate de dimineata cu sapun pe fata ...si in timpul zile mai spala fata cu apa rece(2-3 ori)de cind fac asa imi es numai cite 1-2 cosuri dar si acelea foarte rar