Mie dintre trupe imi placea putin cum cantau NordX. Daca ne-am gandi putin, multi nu meritau sa plece, dar totusi, numai unul va castiga, chiar daca toti au talent.
Toate trupele au fost la Delia si nu au fost foarte bune. Ami pare rau ca a fost eliminat si ala cu prietena Chickibuba sau num o fi chemat-o...
Eu tineam cu Tudor Turcu de la bun inceput pentru ca mie imi place muzica rock si cred ca este cea mai buna foce rock de cand a inceput concursul.
Se pare ca sunt in minoritete, nu ca as zice cumva ca nu imi place Ioana Anuta,are talent, e vesela, canta probabil cel mai bine dinte fete daca ar fi na uitam de Natalia, transmite emotie, dar preferatul meu tot Tudor Turcu e.
Mie imi place de Ioana Anuta. Are voce, prezenta scenica, transmite multa emotie. Uite melodia asta cantata de ea : http://www.youtube.com/watch?v=LyCLsx6J9-w. A cantat minunat :)
Mi se pare ca Ioana Anuta este talentata, are cea mai buna voce si e cea mai frumoasa, deci sper sa castige ea. Imi mai placea foarte mult de Iulia Manolache, pacat ca a fost eliminata
Da,nici ea nu se astepta, chiar canta aproape cel mai bine dintre fete pentru varsta ei, probabil a fost eliminata din cauza ca isi spala rufele in public daca intelegi ce vreau sa spun Dintre cei eliminati eu tineam mult decat cu Ioan Man.
Dintre concurentii lui Cheloo, si eu tineam cu Ioan Man.
Dintre trupe, care iti placea mai mult?