Curva inseamna sa intretii relatii sexuale cu mai multi barbati pentru bani sau din placere(depinde de mentalitate). Este o prostie chestia cu sunatul parintilor.Majoritatea baietilor cred ca ar trebui sa se rezume la "uitat" nu si la "atins".
Sincer daca mi s'ar intampla i'as da o palma respectivului fara sa ii spun nimic si as incheia toata povestea.Iar atata timp cat esti in scoala anunti diriginte sau director nu parintii.
Vaii,exact aceeasi problema o am si eu cu prietena mea
Eu am incercat din rasputeri să o încurajez mental,chiar si fizic.
Acum nu prea stiu ce sa mai fac.ea are idei ciudate,vrea sa se ingrase,sa nu mai arate asa bine, doar ca sa nu mai fie facut curvă, piţi sau alte 'etichete'de genul acesta.
Daca cineva mai are si alte idei.Va astept
Aiurea, unele fete nu au demnitate, orgoliu, poate intr o zi baietii o sa se foloseasca asa de mult de asta incat o sa le puna mana si pe piept, o sa le si dezzbrace, faza e urmatoarea, daca au mai multa forta ce? Asta inseamna ca trebuie sa o foloseasca? nici cu o floare sa nu dai intr o fata, asta daca sunt sanatosi la cap, iar daca se intampla asta, dai o palma, daca da in tine exista diriginte, nu te lua la tranta cu el ca cel mai probabil nu gandeste normal daca ti a dat una pentru greseala lui, asa ca te risti mult daca mai continui sa ii dai una
patrizia696 întreabă: