Acest gen de iubire este bazata pe incredere si devotament. Daca il iubesti, automat trebuie sa ai si incredere in el (parerea mea), dar in cazul asta si gelozia este o dovada a iubirii. Acum ti-am facut o scurta descriere, dar totusi departarea e departare, e destul de greu sa iubesti daca va vedeti foarte rar, dar daca macar va vedeti din cand in cand s-ar putea sa mearga. Daca iubirea e mare, va veti descurcati voi cumva...asa ca eu iti urez mult succes in dragoste si sper ca iti este de folos raspunsul meu. Eu, sincer cred in dragostea de la distanta deoarece, de felul meu nu sunt prea geloasa. Bafta in continuare. Fundaa!
Mi s-a intamplat.
Iubirea tine cont de distanta?
Nu cred.Dar cred ca se poate stinge.
Reclama proasta: http://asculta.x-o.ro
Cand doi "tipi" se plac si stau la distanta unul fata de celalalt...atunci iubirea este mai arzatoare, decat atunci cand stati in apropiere, fiidca lise face dor unul de celalalt :*.
Sigur ca exista iubire la distanta, e putin m-ai complicat dar daca iubesti cu adevarat nimic nu e imposibil
Şi ce dacă sunteţi din oraşe diferite, dacă vă iubiţi?
Iubirea nu se măsoară în cât de aproape sunteţi unul de celălalt. „Iubirea e ca vântul. Nu o poţi vedea, dar o poţi simţi" ( a walk to remember)
Pai daca tineti legatura ma refer vorbiti la telefon zilnic si pe mess de mai multe ori poate o sa mearga, dar o data si odata va trebui sa va si intalniti poate ii faci tu o vizita sau vine el la tine in oras sau daca parintii tai vor fi de acord poate sa si doarma la tine sau tu la el. Dar ar trebui ca de la inceput relatia sa fie sincera si daca vrei ceva serios de la el v-a trebui sa il faci sa fie oarecum cu iti plaace tie. Funda?
Se zice ca iubirea adevarata tine si la distanta! Sunt foarte multe cazuri de genul acesta insa nu toate rezista. O prietena de-a mea are un iubit si sunt impreuna de 1 an el a plecat in strainatate si au avut foarte multe discutii pe tema asta, se iubesc mult si vorbesc in fiecare zi la telefon sau pe mess si se mai vad la web... si relatia lor rezista.Insa depinde si de persoane, daca dragostea este adevarata (azi il iubeste si maine nu) sau de cat timp este plecat si cat mai sta... Sper ca te-am ajutat! :*
max_4494 întreabă:
anonim_4396 întreabă: