| Sexygirl_9196 a întrebat:

Voi credeti ca daca inghiti un sambure de pepene, iti creste pepene in burta? Eu cred ca eu am inghitit si mi-a crescut pepene...

10 răspunsuri:
| MyNameIsNotImportant a răspuns:

laughinglaughinglaughinglaughing da da asa e smug ia inghite si un **** de caine si-o sa vezi ca o sa-ti creasca un caine in burta smugsmug omg ce copii straight face

| BlueBird a răspuns:

1. Ai gresit categoria aiaci nu T/A
2. Daca tu consideri ca ai o gradina de fructe in burta cu pamant si ingrasamant atunci da ai un pepene in burta straight face
3.De obicei nu e indicat sa mananci samburele deoarece este f greu ca stomacul tau sa il digereze.

| xqevilkissworldx3 a răspuns:

straight face doamne
normal ca nuuu
cum sa-ti creasca pepene
la cate seminte am inghitit eu trebuie sa am 54324623 de pepeni in burta
normal ca nu-ti crsste nimic

| madalinaaa89 a răspuns:

Eu cred ca ceea ce ai tu se numeste ''kg in plus''.

| DandD a răspuns:

straight facelaughing))cum sa-ti creasca? n-are cumlaughing)

| Cosminovici18 a răspuns:

Buna! Deci asta este o prostie eu am inghitit 100 de samburi de pepene si nu mi-a crescut niciun pepene nu patesti nimic pur si simplu il elimini prin materiile fecalelaughing funda?

| antonG a răspuns:

Anul trecut am mâncat un pepene cu tot cu sâmburi. Anul ăsta sunt un agricultor de succes, dar cu pepenii nu prea merge afacerea. La anul mă gândesc să pun porumb.

| yngerash_4642 a răspuns:

rolling on the floor) lol.e cel mai bun banc auzit pe ziua de azi.Mama dreaga, cum sa-ti creasca pepene.Tu gandesti?(fara suparare). Acum pe bune nu iti creste nici un pepene.sti se mai spunea ca daca mananci coca ti se lipesc matele.dar eu mananc cate 2-3 pumni odata si n-am problemewinking

| FlorenceVi a răspuns:

Inca n-ai trecut de intrebarile astea puerile? Referitor la ce-ai zis.ba din contra! Samburii de pepene contin magneziu si seleniu-folositoare corpului. Si NU doar ca-ti va creste un pepene, ci hectare-ntregi de cultura de pepeni.straight face Intai gandeste intrebarile, apoi posteaza-le!

| SadRomance a răspuns:

Foarte amuzantlaughing))