| ella_5669 a întrebat:

Voi credeti ca exista baieti care sa iubeasca cu adevarat adica ma refer din astia de 15 16 ani? funditahappy

Răspuns Câştigător
| valy a răspuns:

Iubirea nu are varsta.
se poate sa fie iubire. dar asta nu inseamna ca la toti.nu sunt dubluri de oameni.fiecare e diferit... poate fi obisnuinta... poate fi chiar sa te placa.sau doar sa te impresioneze.asta ramane sa iti dovedeasca tie prin fapte.ca de spus. e ca si cum ai spune buna ziuahappy

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Normal.Si fetele si baietii iubesc.Doar ca ne diferentiem prin felul de a iubi. Unii sufoca partenerul, altii ii ofera libertate, cei mai putini le alterneaza.Totul intr-o relatie e moderatia

| Lora a răspuns:

Nu pentru ca nu stiu ce e aia iubire adevarata, iubirea adevarata o afli si o dobandesti in timp indelungat nu la o varsta atat de frageda, ceea ce simt ei se numeste atractie si atat nu e iubir nici pe departe.

| freehugs a răspuns:

Sunt dar foarte rari.in general pustii astia cum vad o fata frumoasa li se aprind calcaiele imediat, pentru ca na e varsta, azi cu una, maine cu alta.

| andrei a răspuns:

Depide daca sunt din astia smecheriasi nu cred dar daca is linistiti cred ca da

depide cat de maturi suntlaughing

| AdelinaC a răspuns:

Sincer nu.Baietii sunt mult mai imaturi decat fetele si la varsta asta nici ei nu-si cunosc sentimentele.La varsta asta un baiat poate doar sa placa o fata, nu sa o si iubeasca. A place pe cineva inseamna sa te simti atras sexual de acea persoana sau pur si simplu sa-ti para simpatica fara sa existe alte sentimente. A iubi inseamna sa daruiesti, sa simti ca acea persoana face parte din tine, sa iti dai seama ceea ce gandeste fara sa intrebi, sa existe comuniune.Cati baieti simt lucrurile astea pentru prietena lor? Nu te lasa prostita de vorbele unui baiat cand iti spune ca te place doar ca sa se dea mare cu o noua cucerire in fata prietenilor, dragostea adevarata se arata, nu se spune.

| Adolescentul a răspuns:

Cu siguranta NUhappy tot ce vor e probabil o noapte cu tine dupate uita sigurtongue

| lollipop_6643 a răspuns:

NU... toti au un interes ascuns iar mai devreme sau mai tarziu iese la iveala tongue

| SatanaInIzmene a răspuns:

Majoritatea lor nu stiu sa se stearga la cur.Controleaza-i si-ai sa vezi.Mai e nevoie sa vb de dragoste?

| AleX14_1626 a răspuns:

Da exista eu am 14 ani si am iubit o fata pe bune acum regret pentru ca si-a gasit pe altu dar daca nu ii vei de nici un motiv baiatului sa nu fie sigur de tine el te va iubi cu adevaratwinking

| matrixismyname a răspuns:

Depinde de nivelul de dezvoltare psihica a pustiului. Daca e imatur e clar ca nu.

| FeelTheLove a răspuns:

Exista exista.Trebuie doar sa nu isi caute curaj sa iti spuna asta happy
Din avatar imi pari draguta deci nu vad de ce nu te'ar iubi.
Sa ai parte de dragoste!happy