NU.Oamenii sunt diferiti si nu poti compara o tara cu altele.Un lucru e sigur:fiecare are defectele si calitatile lui si nu poti spune ca cei din Romania sunt mai putin modesti sau mai modesti decat cei din strainatate.
Roamania a ramas putin in urma din punct de vedere al dezvoltarii dar asta este singura comparatie pe care o poti face intre tara noastra si altele caci noi oamenii nu putem fi comparati intre noi (desi vorbim limbi diferite, traim in tari diferite noi suntem un mare intreg).DE ce crezi ca oamenii din strainatate sunt mai modesti ca romanii? De ce crezi ca romanii sunt mai modesti ca oamenii din strainatate? Totul depinde de caracterul lor dar nu inseamna ca multi oamenimodesti sunt in strainatate si in Romania sunt mai putini.
Stiu din cultura generala ca englezii [dau exemplu] sunt foarte politicosi. Eu cred ca peste tot exista cativa oameni mai pretentiosi si mai rai, asta e lumea. Dar oricum, nu cred ca sunt tari cu rromi asa cum este tara noastra si ungaria.
Dupa parerea mea, sunt fel si fel de oameni. Nu toti din Romania sunt laudarosi, inganfati, sunt si cei modesti(care din pacate nu sunt pusi in evidenta cum trebuie). Vorbind de stainatate...noi, romanii fiind din interior si privind in afara granitelor n-i se pare ca noi suntem cei cu "bile negre", iar ceilalti sunt in regula, dar nici in stainatate oamenii nu sunt perfecti. Iar, dupa parerea mea, a nu fi modest nu e chiar un defect, cei ce se lauda incearca sa atraga atentia(unii chiar in bine).
CeQe întreabă: