Stiu o singura chestie, si eu m-am tinut dupa o puslama de 19 ani.I-am dat semen, ii aratam ca sunt romantic, tandru si serios.Iam oferit prea multe din prima.Eu find un 'specimen' de barbat direct si la subiect.Iam aruncat bomba ca imi place de ea, pur si simplu eu le zic direct fara sa ma codesc. Apoi am vazut ca nu prea ii convenea unele lucruri.Am lasat-o sa ma caute, Am rupt totul cu ia.Iam trimis un mesaj sa ii dau in toaca(sa ii deschid ochii, sa o atac putin) I-am spus asa " Cauta-ma cand o sa iti vina mintea la cap, dar atunci va fi prea tarziu " Inteleg ca femeile si fetele vor un baiat care sa le arate ca tine la ele.Si nu se arunca in bratele oricarui baiat/barbat.
Dar de specificat ca eu nu am 'atins-o' nici cu un deget, si nici macar vreo aluzie la sex.Dar, roata se invarte O sa planga dupa mine.Asa si dupa tine.Lasa-l o vreme, evital, fa-l gelos, numai sta dupa fundu lui... nu te merita
Nu, nu cred ca roata se intoarce. Cand eram prin cls a 8-a era o fata careia ii placea de mine dar o ignoram, nu eram interesat de ea. 5 ani mai tarziu nu mai vorbeste cu mine si nici nu ma deranjaza pentru ca tot nu sunt interesat de ea.
Nu-i da atentie si o sa vrea atentie, e simplu ignora-l ai sa vezi ca o sa te vrea, daca te place
Roata se intoarce CATEGORIC. insa spre dezamagirea multora, a noastra de fapt - si poate spre dezamagirea ta, se poate sa nu ai ocazia "sa vezi, sa fii de față" cand se va intampla asta in viata lui.
dar de intors, da categoric se va intoarce.
si nu te lua dupa sfaturi care te'ar indemna sa'l ignori "numai ca sa'i starnesti atentia sau interesul" ci intelege ca un astfel de individ nu te merita, indiferent cum arati.
daca e asa cum scrii mai sus, valorile tale interioare, sufletesti sunt cu mult deasupra lui si nu te merita. nu mai sta in preajma lui, nici macar daca ar arata ca s-a schimbat! adevarata schimbare, cand are loc, in primul rand e insotita de rusine, nu de intentia de a arata ca te'ai schimbat, doar de dragul de a cuceri persoana pe care candva ai ignorat'o (ca sa nu zic ai umilit'o - ma refer la el)