Normal ca scrie adica de ce l-ar mai avea oare... Eu am cont pe twitter, dar m-am plictisit de el deoarece nu stai decat sa scrii chestii pe el si eu nici macar nu am gasit persoane care sa vorbeasca Limba Romana (nu ca nu m-as descurca si cu engleza, dar totusi ce le-ai putea spune unor necunoscuti?) Justin a spus intr-un intreviu ceva de genul ca iubeste twitter-ul, mie una imi place mai mult pe Facebook, TPU si Hi5. Deci sunt sigura ca scrie pe contul lui de twitter cand are timp logic! Sper ca te-am ajutat:X
@Maritza sunt mii si mii de romani pe Twitter. Iar fani Justin Bieber sunt multi si ei. Pana acum am numarat 500 ( din Romania )
Daca nu ascult rahatu ala de Jb nu inseamna ca ascult manele
dar se vede ca nici thu nu gandesti[maritza]
poate ascult alti cantareti care merita sa-i ascult
ala e un prost pe care Usher la bagat ca sa fie cantaret altfel nu existanu stiu ce a fost in capu` lu` Usher.ala da cantaret nu ca rahatu ala)
Deci cat de invidiosi sunt unii INVIDIOSILOR Na-i ce sa le faci Alexa, se baga si ei in vorba asa ca sa nu taie frunza la caini MANELISTILOR
P. S. Urasc manelele, tigarile si drogurile mai mult decat orice
Sa stii ca nu ma ajuta deloc asa ca dc mai raspunzi doar asa sa te afli in treaba