Nu.Si eu port ochelari. Ochelarii din contra te fac sa pari mai inteligenta. Poate chiar mai draguta decat esti.Sincer, uneori imi atrag privirea baieti care poarta ochelari.Ai sa vezi ca sunt draguti.
Bye!
Sigur că nu.
Eu port ochelari din clasa a 2 a şi am succes la baieţii[am 16 ani si am avut pană acum 14 iubiţi]
Acum depinde de baieţi-sunt cei care sunt prosti crescuţi ce rad
şi cei care cred o fată cu ochelari dragută şi interesanta :d
Eu port ochelari! Si sunt foarte draguta! Sunt mai draguta cu ochelari decat fara! Asa imi zic toti baietii si fetele!
Mai nu stiu...am pr care poarta ochelari si st fericite p plan sentimental...plus ca nu stiu da eu am o slabiciune pentru baieti cu ochelarii
Pai` in trecut se accepta orice defect al celui de langa noi nu numai pe cele fizice ci si pe cele - mai grave - morale si de cele mai multe ori de dragul aparentelor dar acum se uita numai dupa cele " frumoase " ( nu spun ca daca porti ochelari nu esti frumoasa dar asa gandesc unii ), uitand ca nu intotdeauna interiorul corespunde exteriorului` si se pare ca o relatie incepe cu privirea de catre exterior si apoi cu interiorul insa putini sunt cei care se indragostesc dupa ce au cunoscut`o in interior, deci o fata care poarta ochelar din pacate este putin in dezavantaj fata de cea care nu poarta dar nu trebuie sa te gandesti sau sa-ti faci griji in legatura cu asta` :]
Ralux întreabă: