| Anileda a întrebat:

Voi credeti ca Sebastian Caicedo si Carmen Viallobos s-au despartit adica aici scrie ca da http://gossip-tv.blogspot.com/......icedo.html si nu stiu de cand e postata si aici http://www.acasatv.ro/......video.html cica sunt impreuna voi ce credeti? adica ma streseaza o colega sa aflu...

21 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Din ce am citit eu pe acolo, Carmen Villalobos şi Sebastian Caicedo au fost împreună în realitate timp de câţiva ani şi da, s-au despărţit de curând. Cel puţin asta spune blogul respectiv.
Al doilea link povesteşte doar despre telenovela în care joacă cei doi, nu are nicio legătură cu viaţa lor personală.
Deci, dacă asta vroiai să ştii, da, s-au despărţit, asta susţine blogul respectiv.

| madalicious a răspuns:

In primul post, adica pe blog, este postat astazi, la ora 13:19.
Si in postul 2 pe acasatv, este doar o descriere a serialului Ninos Ricos Pobres Padres, publicata pe 6 iunie.

In primul post, este postat recent deci, asta inseamna ca ei doi s-au despartit, si astazi s-a aflat si in Romania.

Sper ca te-am ajutat.

Bafta!

| xxpixelchickxx a răspuns:

Carmen viallalobos a spus ca despartirea a fost un simplu zvon. din moment ce ea nu are twitter si nici sebastian.deci sunt inca impreuna...

| xewgdnfn a răspuns:

Nu s.au despartit pentru ca ceea ce a scris sebastian pe twitter a fost interpretat gresit iar el si carmen sunt inca impreuna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred pentru ca am vazut multe reportaje facute de ei si amandoi vorbesc foarte frumos unul despre celalalt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt inca impreuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca sau desprtit deoarece am vazut o filmare cu ei ff recenta parca iunie 2010 s erau f indragostiti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra aici http://gossip-tv.blogspot.com/......icedo.html fiindca spune ca au avut unele neintelegeri dar acum sunt iar impreuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Interpreta Alejandrei din "Saracii tineri bogati" s-ar parea ca nu s-a despartit de iubitul ei. Carmen Villalobos si Sebastian Caicedo sunt in continuare impreuna si au chiar destule afaceri care ii tin "legati". S-ar parea ca cei doi au avut cateva neintelegeri insa totul s-a rezolvat acum si formaza in continuare un cuplu bine sudat. => Asta e adevarat, din moment ce telenovela se difuzeaza acum si filmarile nu s`au terminat, deci ei sunt impreuna si gata cu barfeleee rele despre, pana la urma. eu cred ca sunt impreunalove struck si le sta extraordinarlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt impreuna
100 %

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu s-au despartit. Sebastian nici nu are twitter l-am intrebat... si ei inca sunt impreuna va asigur! astea au fost doar birfe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai credeti tampeniile de pe siteul ala eu am fost acum 1 saptamana in colombia la niste rude si i-am vazut ep strada sarutandu-se asa ca nu s-au despartit si au o relatie de 2 ani...cine vrea mai multe detalii despre sebastian y carmen dati add la id catalina_andrea14

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am inteles ca el s-a despartit de ea, dar cine stie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu s-au despartit. sunt numai zvonuri, pentru ca intr-un interviu din 2010 sebastian caicedo a declarat ca sunt impreuna. au fost neintelegeri, dar s-au rezolvat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci eu stiam ca s-au despartit asta e adevarat dar sau impacat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o tipa mai jos care zice ca a vb cu sebastianlaughingde unde l-ai luath fatuco... din viselaughingrolling on the floorbey eu va spun ca nu s-au despartit fiindk am vazut un reportaj cu ei din luna asta sh erau impreuna sh se sarutau:X:X:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o tipa mai jos care zice ca a vorbit cu sebastianlaughingde unde l-ai luat fatuco... din viselaughingrolling on the floorEu va spun ca nu s-au despartit fiindca am vazut un reportaj cu ei din luna asta si erau impreuna si se sarutau:X:X:X:X:Xsi vorbeau foarte frumos unul despre celalalt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ei sunt impreuna cauta pe YOUTUBE. si colega aia ceare E obsedata? nu poate sa-si caute singura sau ai inventAT

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bineinteles ca mai sunt impreuna! EI SE IUBESC ENORM DE MULT! Chiar si acum in 2011 sunt impreuna.Le urez noroc in povestea lor de iubire! Sa nu va despartiti, da? Va sta super bine impreunalove struckxxxva iubesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da fata sunt impreuna

| elys a răspuns:

Xxpixelchickxx ai putea si mie sa-mi spui de unde stii ca eu am citit peste tot ca s-au despartitstraight face