Am fost cele mai bune prieetene insa ea a inceput sa aiba figuri, fite, a inceput sa se simta la concurenta cu mine la scoala si sa se imbufneze de fiecare data cand luam nota mai mare...a inceput sa se supere fiindca baietii par sa nu o observe iar pe mine ma striga toti. incepuse sa ma barfeasca din cauza asta si curand am inceput sa nu o mai suport. uneori diferentele dintre doua persoane pot strica prietenia sau mai degraba este un test daca prietenul e pe bune sau e doar un fals. si eu am gresit dar faptul ca mereu se considera la intrecere cu mine mi se pare o mare greseala. deci incearca sa nu te bazezi pe un prieten pana nu iti demonstreaza ca ti-e prieten. prietenii sunt de obicei aceia care sunt buni si serviabili, amibili, gata sa ajute pe oricince le cere ajutorul pentru ca pentru tine ca prieten va face mult mai mult si tu va trebui sa dai inapoi. eu insa nu ma mai bazez pe asta. incerc sa nu ma mai bazez complet pe vreo alta persoana in afara de mine. am mai multi prieteni baieti. deci poti face si tu la fel ei nu te tradeaza niciodata fiindca intre doi prieteni de sex diferit exista si o simpatie si o diferenta. faptul ca baiatul nu se poarta cu amica lui asa cum se poarta cu amicii si evident ii ofera mai multa atentie si respect. la fel nici tu nu te porti cu un baiat ca cu o fata. nu stiu daca te-am ajutat insa eu asa procedez acum. am avut o perioada in care m-am simtit foarte singura si chiar si acum mi-e aiurea sa stiu ca cea mai buna prietena a mea de abia asteapta sa ne certam ca sa poata sa se certe in gura mare in fata tuturor.
Eu am un prieten adevarat, mai ales e spaniol si stii tu ca spanoilii nu sunt de incredere si sunt hijos de puta, dar el e cumsecade si foarte de treaba.
Pai e o poveste mai lunga dar am s-o scurtez
prietena mea cea mai buna a venit din spania sa locuiasca de finitiv a stat doi ani si acum a plecat din nou, si cand a ajuns acolo nu a vrut sa mai stie nimic de mine m-a lasat balta chiar daca a jurat ca nu o va face...nu cred in nici o prietenie adevarata...
Pai pot sa zic ca prietenia adevarata exista (undeva ) dar exista.Si fiecare are povestea lui .Si eu am avut sau am o prietena buna. Suntem prietene de aproape 2 ani.Dar acum cum ea a intrat la liceu si eu numaia anul acesta intru la liceu, s-a schimbat forte mult.A inceput sa se inteleaga bine cu o colega de a ei.Care mai nou sta cu noi.In ultima vreme ne certam cam mult, si din orice motive stupide care ii vin ei in minte. Acuma asa parca dintr-o daca imi gaseste numai defectele.Si eu m-am saturat sa ne fie bine o zi dupa care sa incepem iar sa ne cetam.Colega ei normala nu are nici un scop sa intervina in prietenia noastra.Nu vreau eu sa pun capat prietenie noastre cu toate ca e pe sfarsite,astept sa termine ea,nu vreau sa fiu eu aia care o sa regrete cel mai tare.Dar orice prietenei se duce la un moment dat,daca nu e prietenie adevarata asta cred eu. Normal ca prieteni iti coloreaza mereu viata, dar uneori e mai bine fara ei, crede-ma.
Am avut o data o prietenie de 3 ani. ( adevarata ).
A fost simplu, pana cand au aparut fitele, imbufnarea, dorinta de a conduce ( pe cineva, acel cineva find eu. ) a fost frumos, nimic de comentat, i-am acceptat fitele, cu greu, dar da.
Apoi au inceput baietii. placeam un baiat, ea la fel, si de aici au intervenit destule discutii. Inca nu stie ca de fapt, eu o consider o " rivala ", nu din vina baietilor, dar niciodata nu am putut suporta langa mine o persoana fitoasa.
Acum, relatia noastra a scazut, si ne numim ' amice '.
Deja am o alta prietena care mi-a fost aproape de fiecare data.intotdeauna ma sustinut si a avut grija sa evitam conflictele.
Ne intalnim de fiecare data cand este cazul, de 3 ani de cand am devenit bune prietene nu ne-am certat decat o singura data. Din vina unei alte fete care dorea sa ne desparta.
Pur si simplu, o cearta de aproximativ 10 minute, si cand am iesit afara parca nimic nu s-ar fi intamplat, doream sa imi cer scuze pentru ca stiam ca doar asa salvam situatia.Nu voiam sa para ca doresc eu sa primesc scuze, doream doar sa salvez situatia, nu a fost nevoie decat de o imbratisare si totul a disparut.
Numai bine!
6 cai
Glumeam, prietenia adevarata e cand exista o legatura foarte stransa intre 2 prieteni iar acestia incep sa tina unul la altul :\
. eu am 2 prietene adevarate.
dar ele stau foarte departe de mine.
si ar trebui sa crezi in prietenia adevarata...
poate la un moment dat va fi cineva si veti deveni BF.