| yuuki_9417 a întrebat:

Voi credeti in apocalipsa? dau funda+vot pentru cei care imi dau primul raspunsul si imi sciu motivul pentru care cred ca ar putea veni/nu ar putea veni apocalipsa

Răspuns Câştigător
| JusTme_2312 a răspuns:

Depinde ce intelegi prin apocalipsa, apocalipsa inseamna revelatie nu sfarsitul omenirii si a vietii, daca ai citi cu atentie Biblia ai intelege, un exemplu : americanii vor sa ne implanteze microcipuri in frunte sau pe mana dreapta, citeste in Biblie in Apocalipsa lui Ioan Capitolul 13, scrie asa : Si vi se va pune un semn pe frunte sau pe mana dreapta, si nimeni nu va putea cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acela, deci prin urmare daca citesti intelegi happy bafta

8 răspunsuri:
| Andr7687 a răspuns:

Eu nu cred asa ceva. Ai vazut si cu mosul ala din America, care a spus ca apocalipsa va fi in nu stiu ce zi a 2011. Si s-a intamplat ceva? NU! Noi nu putem sti cand va veni, doar Dumnezeu stie.

| callmebeautiful a răspuns:

Nu vine apocalipsa. Si oricum nu au oamenii cum sa stie cand e sf lumii, doar Dumnezeu stie. S-a mai anuntat prin 2000 parca ca vine o gaura neagra si nu a venit nimic deci nu, nu cred in apocalipsa.

| daniela_6747 a răspuns:

Nu cred in apocalipsa, insa toate clipurile unde prezinta ce va fi in 2012 influenteaza pe toti intr-o anumita masura. Eu consider ca, daca va fi sfirsitul lumii, nimeni nu va putea face nimic, iar el poate veni in orice moment, omul este nimic fata de natura

| cosmin0116 a răspuns:

Nu stiu si nu cred, numai dumnezeu stie.cred ca sfarsitul lumii va veni numai cand vrea iisus hristos sau cand planetele se vor alinia, si cand o sa fie cele 7 semne, iar un motiv pentru care sfarsitul lumii nu vine e ca numai dumnezeu stie.eu ti-am zis din ce-am stiut.

| KorpiklaaniV a răspuns:

Eu cred. Poate v-a veni... De ce nu? Dar nu atunci cand spun cei de la stiri sunt sigura...winking.

| CookieMonsta a răspuns:

Da. Totul are un sfarsit, deci si lumea. Nu cred ca vine in 2012, dar cred ca vine.

| Hirako a răspuns:

Vom muri pentru ca vom epuiza toate resursele Pamantului.Nu e nimic gen ploaie de foc ^^

| Aspasia a răspuns:

Bună!
Apocalipsa probabil va veni, dar niciodată nu o să fie prezisă de oameni.
O zi luminată!

Întrebări similare