Eu una cred, pentru ca daca Universul e atat de mare pe cat se zice, sigur mai exista undeva, cineva
Si eu cred... îl vad pe fratele meu în fiecare zi cum vine si pleaca in spatiuAcum serios, as crede daca i-as vedea (cu ochii mei)pana atunci sunt doar mituri si legende... s-ar putea totusi sa nu fim singuri în Universul asta mare
Si eu cred, acum cateva seri am vazut pe cer o nava spatiala, avea 3 kulori, rosu, albastru, si verde, dar nimeni nu ma crede ca am vazutbunikamea cand i'am povestit, a spus "eu stiam ca nu esti in toate mintile, dar acum chiar m-am konvins"
Am fi prea egocentristi daca am admite ca suntem singura forma vie din Univers. Deci da. Plus ca undeva in Calea Lactee s-a descoperit de curand o planeta cu conditii de viata asemanatoare cu cele de pe Terra.
Mda... poate exista acum nu stiu cate saptamani a aratat pe discovery ca eu gasit un extraterestru si au inceput sa il taie si sa faca teste pe el si azu zis ca a fost aruncat un ou de extraterestru de pe ceva planeta si s-a nascut pe pamant.Ciudat nu?
ale0409 întreabă: