Sunt destul de sceptic in ceea ce priveste existenta spiritelor, dar tind sa cred, intr-o oarecare masura, ca spiritele celor decedati se pot manifesta in lumea fizica. Mi s-au intamplat destul de multe lucruri similare - unele probabil ca au o explicatie logica si lipsita de orice urma de paranormal, pe care inca nu am gasit-o. Oricum, presupunand ca spiritele exista si pot interfera cu spatiul contingent, nu ai de ce sa te temi. In general, spiritele care se manifesta in preajma ta sunt cele ale persoanelor apropiate tie, care nu iti pot face rau. Se crede ca acestea se intorc in locurile unde au trait si in locurile care le-au fost dragi, deci, chiar daca bunicul tau nu a murit prorpiu-zis, se poate reintoarce in spatiul respectiv.
Interesant, dar recomand sa pui niste camere de supraveghere ca sa te convingi ca totul e real.
In primul rand toate aceste chestii sunt in mintea ta, daca nu te gandesti la ele nu or sa se mai intample chestii de genu'
Eu inainte, acum cativa ani, eram PASIONATA de "chestii paranormale" Gen : ma uitam la filme de groaza, citeam povesti si etc. Si mi se intamplau lucruri ciudate (cred eu). Acum vreo 2 ani eram la tara si venisem de afara.Ma asezasem pe scari si "usa" de la pod era intre-deschisa, bine nu era nimeni in pod, pentru ca era lumina stinsa si stau eu ce stau si aud niste zgomote din pod gen cum ar fi impins cineva niste cutii (pentru ca, practic, in pod erau niste cutii Si mai.muuuulte . Tot asa,(alta faza)care chiar m-a pus pe ganduri :/ Stateam tot asa pe scari si matusimea luase oglinda de la etaj si o pusese pe hol sa o spele si sti ca il lumina se vad urmele de pe oglinda Bai,si ma jur ca pe oglinda aia se vedea ca un portret,zici ca il facuse cineva(era o femeie cu o privire neutra asa Deci faza asta chiar m-a speriat un pic pentru ca cine pisicii mei ar fi facut urmele alea pe oglinda chiar asa?
Bai as povestii mai multe dar e noapte -intelegi tu
Mi s-au intamplat tot felul de lucruri gen : am vazut niste ochi rosii intr-un geam,auzeam voci, paşi si etc dar nu vreau sa le povestesc pentru ca mi le amintesc si nu vreau
Bun, acum nu mai am nici o treaba, nu cred in asa ceva acum, in caz ca imi e frica de ceva spun psalmul 23 si gata. Toate acele lucruri "ciudate" proveneau din imaginatia mea si ma speriam ca fraiera P
Dupa ce am incetat sa cred nu mi se mai intamplase nimic.
Acum nu stiu, am auzit ca se mai intampla chestii "ciudate" dup ce moare cineva. De exemplu cand imi murise mie stra bunica sau ce era, acum vreo 10-11 ani, tata statea in garsioniera unde a stat ea, eu cu mama eram plecate in State atunci si a simtit ca a trecut ceva pe el (gen un sobolan) de la piciare pana la cap, cum s-ar fi tarat ceva pe el si tot asa mama prietenei mele cele mai bune cand a murit bunica ei, ii se stingea radioul...si etc
Eu una zic sa te rogi inainte de culcare si sa nu te mai gandesti la lucrurile intamplate precedent
Noapte buna
Superior întreabă: