Cel mai ciudat vis al meu...
visam - o persoana misterioasa(pentru ca nu puteam vedea nimic,simteam doar doua maini)care incercau din rasputeri sa ma sugrume,nu puteam tipa (evident)si nici sa ma misc - m-am trezit brusc (la realitate,cand de fapt "sarisem" intr-un alt vis ce semana izbitor cu realitatea),asta a fost un moment de "respiro" si incercam din rasputeri sa-mi reglez bataile inimii - persoana respectiva revenise din nou,incerca sa ma sugrume,vedeam doar fereastra(nu mai era nimic/nimeni acolo)si totusi,aparent,era cineva...mi-a dat drumul relativ,repede - am strigat la cineva (nici eu nu stiam cui ma adresam)sa aprinda blestematul ala de bec,si o voce mi-a spus sa-l las asa - apoi m-am trezit,am fugit repede la intrerupator ca sa ma asigur ca nu voi trece din nou printr-o experienta asemanatoare, si ce bine a fost cand am putut vedea intraga cameraPrimul gand: '' Eu nu mai inchid un ochi toata noaptea!", ceasul arata ora 00:00(dar m-am uitat la el dupa ceva timp, deci nu m-a surprins, singura neplacere era ca mai aveam de asteptat mult si bine pana la zorii zilei.Am adormit dupa zece minute cu lumina aprinsa
A doua zi,m-am trezit vorbindu-le parintilor despre asta,si desi pareau intresati ceea ce le povesteam la sfarsit au inceput sa faca haz de necazul meu, pana la punctul in care mama mi-a spus ca ma sugrumam singura, iar frati.miu ca ii pare rau ca nu mi-a iesit ceea ce incercam sa fac pentru ca si-ar fi dorit camera mea si PC-ul doar pentru el.
Nu cred in fenomene paranormale (asa mi-e cel mai bine)pentru ca as deveni paranoica.Asa am fost educata...ti-am si demonstrat-o prin reactia familiei,sa nu cred in ceea ce nu pot atinge (cel putin nu intr-atat de mult incat sa cad in depresii).Si a trecut mult de-atunci si nu mi s-a intamplat nimic,dovada ca majoritatea viselor raman doar vise.
Cat despre experientele tale,treaba cu fata imbracata in alb... poate cineva a facut o gluma proasta sau ati visat (se intampla uneori sa avem vise asemanatoare)si tu ai probabil o relatie foarte stransa cu verisoara ta ''
Despre "acel loc", iti poti intreba bunicii daca s-au intamplat lucruri stranii in acea zona, decese.De exemlu,bunicii mei stau intr-un sat in locul caruia acum,aproape o suta de ani era un camp deschis,brazdat de transee(iti poti da seama si azi unde au fost transeele),iar la cativa km si afla o movila imensa unde au fost ingropati soldatii cazuti pe campul de lupta,ale caror corpuri nu au fost inapoiate familiilor(nice story)Multi l-ar considera un loc blestemat, mie mi se pare mai de graba o comoara istorica
Cel mai bine ar fi sa consulti un psiholog, te-as sfatui sa mergi cu verisoara ta (din moment ce aveti aceleasi vise).
Cat am scris ca sa ajung la o concluzie atat de simpla
Sigur nu este cineva care vrea doar sa va sperie? Adica sunt cazuri in care si cineva vrea sa faca glume pe seama cuiva, si v-au vazut pe voi.Si in legatura cu acea batrana in costum popular, poate fi o coincidenta ca ati visat-o amandoua.Incearca sa nu te mai gandesti la asta.
Da,pot fi astfel de intamplari paranormale care iti bantuie viata pentru totdeauna.Mie nu mi s-a intamplat astfel de intamplari paranormale dar chiar se poate.Ori sunt suflete care nu si-au gasit linistea si sunt acolo in acele case altfel nu-mi explic.In legatura cu fata aceea in rochie alba,era o fantoma, poate pentru prima data am crezut ca e o prostie si ca v-ati trezit din somn,, cu fata la cearceaf"dar celelalte 2 povesti chiar sunt apasatoare si nu-ti poti explica asa ceva.Si in legatura cu acea femeie spui ca ai avut mai multe vise stranii cu ea, nu au explicatie pur si simplu.Barbatul acela este chiar o fantoma infricosatoare, daca spui ca atunci cand v-ati dus in gradina impreuna cu bunica voastra si nu mai era nimeni asta e ceva care m-a marcat si pe mine, mai ales pe tine care ai vazut asa ceva.Totul e ca acele fantome sa nu va faca rau, dar cel mai rau e ca isi pune amprenta in viata ta si a verisoarei tale.
Poate ca tu si verisoara ta leati facut acestora fantome si de aia u va da pace