| iSaidNo a întrebat:

Voi credeti in legenda lui..."Bloody Mary". uuuuuuuuu! Infricosatoor!laughingSerios acum,eu stiam ca Bloody Mary este o bautura,sau ceva de genullaughingAm vazut atatea povesti despre ea,insa nu cred nimic,din moment ce o prietena de-a mea a incercat, si nu s-a intamplat nimic! Voi credeti in legenda ei? Si daca da, ati "chemat-o" vreodata?

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Nu. Am incercat in urma cu cativa ani, de mai multe ori, mai mult din plictiseala si curiozitate. Desigur, nu a functionat. Este doar o legenda urbana si are mai multe variante ale asa-zisului ritual ce trebuie indeplinit. Si da, exista si un cocktail cu acelasi nume, cu suc de rosii si vodka.

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu cred in povesti de genul asta

| loveanddreams a răspuns:

Sincera sa fiu, nu cred in asa ceva dar in urma cu ceva timp aveam putina credibilitate in povestile de genul asteia. Am incercat sa o chem pe Bloody Mary si ca prin minune...NIMIC NU S-A INTAMPLAT. deci nu exista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o prostie.Şi nu, n-am chemat-o niciodată.Nu am stat niciodată în faţa oglinzii să aştept ca idioata o "fantomă". Dacă vrea cineva ceva de la mine ştie unde sunt, nu trebuie să îi "chem" eu. Oamenii care cred în aşa ceva sunt slabi.

| En3Rgi a răspuns:

Eu cred dar nu am curaj sa incerc.
Trebuie sa te duci noaptea in baie si sa stingi becu si sa te uiti in oglinda. Dupa zici de trei ori Bloody Mary si cand o sa aprinzi becu o sa o vezi in oglinda.(mentionez ca trebuie sa fii singur in baie cu becu stins si sa zici cu voce tare altfel nu merge.Si sa zici cu voce tare si sa pronunti corect adica asa Blodimeri-BloodyMary)

| TheDarkestBeauty a răspuns:

Nu stiu ce sa zic de asta...Sincera sa fiu acum mi-e frica sa si vb de asta.Cand am fost la tara la bunici ne-am strans toti tinerii la un foc aproape de cimitir si o fata a fost provocata la asa ceva in acea noapte.A plecat singura dar nu s-a intors. Dupa jumatate de ora am plecat noi dupa ea si fiind singura acasa in acea noapte n-a auzit nimeni ce s-a intamplat dar au gasit-o pe jos si oglinda era sparta.De atunci am facut un pact de tacere si nu ne-am mai intalnit niciodata.

| XxDdSs a răspuns:

Da, cred, deoarece o veche prietena a incercat chesti asta cu "Bloody Mary" acum 2 ani...si faza e ca parintii ei au gasit-o pe jos intr-o balta de sange si cu oglinda sparta....deci cred! Si nu, nu am chemat-o si nici nu am de gand! straight face