| PaPi a întrebat:

Voi credeti in superstitia despre Vineri, 13? Nu de alta dar maine e Vineri si e 13... (Iar eu am test la mate sad )

11 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Lasă-mă @PaPi! Pune mâna pe carte șo vei trece cu bine testul, sunt convinsă! Să mă ierți, dar cred că unii cred mai mult în superstiții decât în Dumnezeu.
Baftă la test!

| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Si eu am avut teste vinerea pe 13 si tot note mari am luatlaughing
Ce note ai luat pana acum, bine inteles ca iei si maine. Logiccc
E o superstitieoh go onnu te teme

| mistakeofyourlife a răspuns:

Ce coincidenta! Si eu am teza la mate (mai greu tongue). E doar o superstitie ca toate celelalte, pe care daca a; egi sa o crezi iti aduce mai multe emotii decat trebuie. Nu iti face griji si bafta la test!kiss

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Doar cine crede va avea ghinion.

| abubusd a răspuns:

Eu nu cred in superstitii, dar e prima data cand aud de vineri 13. Nu era superstitia legata de Marti 13? Eu asa stiam

| Muresan_6009 a răspuns:

Chestiile astea sunt prostii laughingeu dau teza maine la biologie si nu ma stresez. Apropo eu am o pisica neagra, si nu am ghinion cum zic altii.Stai linistita si succes pe maine la test:*

| Laszlo_5610 a răspuns:

Pff... chiar nu cred in "superstitia" asta... oarecum prosteasca. la mine vinerea e chiar zi norocoasa.winking, deci in niciun caz nu e zi cu ghinion.

| AlbertPanel a răspuns:

Eu stiu un lucru e ziua mea maine de vineri 13 laughing

| Biancaa_3377 a răspuns:

Nu.Eu am dat multe teste p data de 13 si 4 teze tot pe 13.Eu nu cred.big grin

| Lola_3984 a răspuns:

Daca tu te autosugestionezi ca o sa ai ghinion si o sa gresesti probabil asa va fi, dar daca esti optimist totu' va fi ok.

| bogdan_3411 a răspuns:

Stai linistita nu exista asa cevalaughing

Întrebări similare