| strange a întrebat:

Voi credeti in vampiri? Daca da eu am niste simptome...
- oboseală acută – în cazul unor atacuri repetate, starea de oboseală devine cronică, iar persoana atacată simte nevoia unei odihne prelungite.
- lipsa poftei de viaţă
- vlăguire – se simte o lipsă acută de energie. Persoana în cauză devine vampir energetic involuntar.
- nervozitate – stări de enervare fără motiv aparent.
- dureri de cap
- ameţeli
- greţuri
- pierdere temporară de memorie – acest simptom apare într-o fază mai avansată.
...

13 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

Nu exista vampirilaughing Stai calm ca nu vei deveni vampiroh go on Poate e din cauza oboselii, imaginatiei sau poate chiar ai o boala, dar sigur nu esti vampir.

| Shinen a răspuns:

Ciudat.thinking Si eu am aceste simptome... Dar nu cred ca am fost muscata de un vampir laughing.

| Anelisse a răspuns:

Stii, fiecare zvon are si o samanta de realitate. iar smanata de realitate a vampirilor este Vlad Tepes. poate, cine stie, oi fi un strastrastrastrastrastra.etc.stranepot al luilaughinglaughing... oricum daca devii vampir, trg sa nu ma musti de gat pe mine, tin mult la aspectul meu fiziclaughing... a si daca se intampla, trimite-mi un mesaj privat, as fi foarte curioasalaughinglaughing

| Fetita a răspuns:

Astea pot fi simptomele altor boli...Si exista ceva boli...
Boala Vampirului

Persoanele cu aceasta boala evita sub orice forma lumina solara. Daca totusi lumina ii atinge, pe piele se vor forma vezicule. O parte din persoane vor avea dureri si vezicule imediat dupa contactul cu razele solare.
Eu cred doar in boli psihice, in vampiri insa nu cred. Poate esti insarcinatabig grin

| MoreTime a răspuns:

Ceea ce ai tu cred ca e avitaminoza si acum ai si halucinatii, vampirii nu exista, sunt doar in mintea ta. Fugi la farmacie (daca mai esti in stare, daca nu, trimite pe cineva) sa iti ia un complex de vitamine si un memo plus...

| AlexSala a răspuns:

Nu exista asa ceva.
@anonim - Si tu cat ai tati? 13? raised eyebrows Macar el stie sa vorbeasca.

| mjalex98 a răspuns:

Cred ca astea nu sunt singurele tale probleme...laughingrolling on the floor cred ca ai unele mai grave daca crezi in vapirilaughinglaughing)laughinglaughing))))rolling on the floor. esti nebuna ce ai? esti satanista? atuncea as intelege... mie imi place rockul da nu in asa masurarolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vampiri?!? Krd ca ai sub 12 ani si dupa ce te-ai uitat la filmul ala de gunoieri englezi nespalati ordinari Twilight, te-a luat cu halucintaiile.Jos cu Summit! Jos cu vampirii! Jos cu tampitii!

| silvius1734 a răspuns:

In afara de nervozitate si pierderea memoriei celelalte sunt simptome claaaaaare de gripa!

| gabbrriielaaiommm12345 a răspuns:

Si eu am aceste simptome de cateva luni, daca ai aflat ceva si vezi asta, te rog din suflet sa mi dai detalii

| gabbrriielaaiommm12345 a răspuns:

Si eu am aceste simptome de cateva luni, daca ai aflat ceva si vezi asta, te rog din suflet sa mi dai detalii!

| MegaLun a răspuns:

Mi se pare ca exista deoarece am simptome ciudate mananc mult de tot dar tot mi-e foame apoi am inceput putin sange si gata m-am saturat nebunilor exista