Nu exista vampiri Stai calm ca nu vei deveni vampir Poate e din cauza oboselii, imaginatiei sau poate chiar ai o boala, dar sigur nu esti vampir.
Ciudat. Si eu am aceste simptome... Dar nu cred ca am fost muscata de un vampir .
Stii, fiecare zvon are si o samanta de realitate. iar smanata de realitate a vampirilor este Vlad Tepes. poate, cine stie, oi fi un strastrastrastrastrastra.etc.stranepot al lui... oricum daca devii vampir, trg sa nu ma musti de gat pe mine, tin mult la aspectul meu fizic... a si daca se intampla, trimite-mi un mesaj privat, as fi foarte curioasa
Astea pot fi simptomele altor boli...Si exista ceva boli...
Boala Vampirului
Persoanele cu aceasta boala evita sub orice forma lumina solara. Daca totusi lumina ii atinge, pe piele se vor forma vezicule. O parte din persoane vor avea dureri si vezicule imediat dupa contactul cu razele solare.
Eu cred doar in boli psihice, in vampiri insa nu cred. Poate esti insarcinata
Uite aici ceva boli ciudate http://www.zperspectivewebdesign.ro/....../index.php
Ceea ce ai tu cred ca e avitaminoza si acum ai si halucinatii, vampirii nu exista, sunt doar in mintea ta. Fugi la farmacie (daca mai esti in stare, daca nu, trimite pe cineva) sa iti ia un complex de vitamine si un memo plus...
Nu exista asa ceva.
@anonim - Si tu cat ai tati? 13? Macar el stie sa vorbeasca.
Cred ca astea nu sunt singurele tale probleme... cred ca ai unele mai grave daca crezi in vapiri))))). esti nebuna ce ai? esti satanista? atuncea as intelege... mie imi place rockul da nu in asa masura
In afara de nervozitate si pierderea memoriei celelalte sunt simptome claaaaaare de gripa!
Si eu am aceste simptome de cateva luni, daca ai aflat ceva si vezi asta, te rog din suflet sa mi dai detalii
Si eu am aceste simptome de cateva luni, daca ai aflat ceva si vezi asta, te rog din suflet sa mi dai detalii!
Mi se pare ca exista deoarece am simptome ciudate mananc mult de tot dar tot mi-e foame apoi am inceput putin sange si gata m-am saturat nebunilor exista