| Bicaeusitutiera a întrebat:

Voi credeti in vise(atunci cand dormiti)?:dToti zic ca e subconstientul nostru(aproape toti).eu totusi cred ca visul e dat de la Dumnezeu.prin vis Acesta ne arata ceva, ceva ce se va intampla.Eu am visat visul pe care vreau sa mi se indeplineasca. David e baiatul de care imi place(povestea continua in intrebarea anterioara) si l-am visat ca m-a bagat pe mess si ca vorbeam si ca si lui ii place de mine love struckxx:exact ceea ce vreau sa se intample.o data o prietena de-a mea cu care vorbesc despre el, ne-a visat sarutandu-ne...Credeti ca visele in general vor deveni vreodata realitate?happy

3 răspunsuri:
| CosminC86 a răspuns:

Eu nu cred in nimic! Eu visez femei cand ma gandesc prea mult la ele, si mai visez ca Romania va ajunge mai bine decat este acum!

| Eus3b1u995 a răspuns:

O sa îţi dau un răspuns concret şi complex big grineci visele sunt date de la dumnezeu aşa cum spuneai tu, si in general se adeveresc in 2-3 ani cel puţin in cazul meu.Ele sunt o componenţa a vietii umane, şi se desfaşoara independent de voia noastra.Un lucru interesant este ca uitam 90% din ce visăm. Sper că te-am ajutat. Fundă?

| ana5 a răspuns:

In general visam lucrul la care ne gandim mult.Am visat multe lucruri si majoritatea nu s-au indeplinit, doar cateva care chiar trebuia sa se implineasca.