| danukck a întrebat:

Voi cu cine va intelegety m`ai bine cu mama sau tata? pe mine parintii nu ma lasa sa ma machiez.de aceea cand ies afr merg in fata unei oglinzi din bloc de l mine si ma machiezlaughingrolling on the floor.de ce am niste parintii care sunt atat de autoritariisad. ouffcryingnu-i m`ai suport... voi ce ma sfatuiti.:-

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

@Zbenguici.se pare ca la tine in casa sunt doua gaini.si cocosu e plecat cu sorcova rolling on the floor.
Eu nu ma inteleg bine cu nici unu, sunt extraterestru in casa aia.probabil nu trebuia sa apar niciodata pe terra, dar.asta e.ghinionu lor devil

25 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu zic a tu nu-ti stii interesul. Daca vrei ca la 30 de ani sa nu arati ca o baba, ar fi bine sa nu te machiezi macar pana pe la 20 de ani.

| Silvia a răspuns:

Eu cu mama ma inteleg superlove struck
Si. faza cu machiatul...asteapta si tu putin...sunt sigura ca dupa 15 ani o sa te lase sa faci ce vrei tuwinking big grin.

| elena a răspuns:

Oare de ce trebuie sa-ti strici fata de la acesta varsta, crezi ca naturaletea nu mai este la moda?
Nu le gasesc nicio vina parintilor, dimpotriva tu esti vinovata ca umbli cu minciuna, ai impresia ca i-ai pacalit, ca ei nu stiu ce faci?
De ce mai esti tanara? Da-ti doar buzele cu un ruj discret si pentru anii tai este suficient...nu mai da vina pe parinti, nu-ti vor raul, dar nici nu vor sa arati ca o sorcova. Machiajul matureaza si eu stiu ca tu asa vrei sa arati in afara casei - matura, oho, ai timp suficient sa devii asa, atunci o sa te rogi sa mai fii adolescenta.

| Antrax a răspuns:

Yo ma inteleg cu tata mai bine eu ma macez chiar daca nu ma lasa mami da nu exagerat doar imi zice ca nu imi sta bine si ma lasa in pace

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Cu mama. Tata nu a avut niciodata ceva de spus asa ca...
In fine, mai bine sa stai botoasa acum decat sa ai probleme mai tarziu.

| Pepper9 a răspuns:

Eu ma inteleg mai bine cu mama.Eu nu ma machez, sunt prea mica. Daca ai 14-15 ani, iti recomand sa nu te mai machezi ca ti se fac riduri mai repede de 25 de aniwinking, daca ai 17-18 ani si in sus, poti sa faci ce vrei, e viata ta.

| Farcas a răspuns:

Parinti mei sunt despartiti si stau cu mama.Nu ma inteleg cu ea delocstraight facemai mult cu tatal meu adevarat, adica cu el ma inteleg chiar foarte bine.cat despre machiaj.cu toate ca nu ma inteleg asa bine cu maica mea, ma lasa sa ma machez nu zice nimic. Iar in legatura cu problema ta.Cati ani ai? Daca ai in jur de 13-14 mai asteapta pana sa te machiezi, esti adolescenta si trebuie sa-i asculti. E normal sa nu spui ca nu`i suport, toti adolescenti sunt la fel din cauza varstei si perioadei puberati.mai asteapta putin sa treaca perioada asta si vei vedea ca lucrurile vor reveni la normal.
@MucealuiFlaimoc Cand am citit raspunsul tau, m`a bufnit rasulrolling on the floor

| ing. a răspuns:

Eu ma inteleg mai bine cu tata, pentru ca mama este autoritara si nu ma lasa sa fac nimicoh go on
Explica`le ca ai crescut si ca ai nevoie de mai multa independenta.
E dreptul tau sa te machiezi.
winking

| emima a răspuns:

Poi iti vrea un bine pentru ca si eu mam machiat si acum trebuie sa port ochelari...
eu nu trebuie sa aleg pentru ca mama a decedat

| mariutza a răspuns:

Depinde de situatie...cand ma cert cu mama...ma inteleg mai bine cu tata si invers. dar oricum.cu mama pentru ca tatal meu ii un exagerat...infine asta e. oricum sunt parintii nostri.si trebuie sa ii ascultam ca ei ne vor doar binele :X

| dy a răspuns:

In general parintii, din dragoste si dorinta de protectie fata de copil, realizeaza mai greu ca acesta a crescut si are nevoie sa-si exteriorizeze personalitatea intr-un fel sau altul, iar de cele mai multe ori nu inceteaza a incerca sa impuna ceea ce ei sunt convinsi ca e bine pentru copilul lor, chiar daca acesta face 40-50 ani! Asa ca, ai tai n-o fac din dorinta de asi arata autoritatea, ci, pur si simplu ei sunt convinsi ca asta e bine pentru tine! Nu ne-ai spus cati ani ai, dar oricum, cred ca trebuie sa le castigi increderea, dovedind ca iei hotarari pentru tine care duc la un rezultat acceptat si de ei!, apoi va trebui sa vorbesti cu ei, sa le spui ca tu oricum te machezi, ca nu folosesti machiaj strident sau ceva care sa le aminteasca de vreo vampa si ca e rusinos sa te vada vecinii ca te machezi in holul blocului, sa aiba incredere in tine ca machiatul nu inseamna decat dorinta ta de ati pune personalitatea in evidenta... In general, orice problema cu parintii se rezolva prin discutii deschise cu ei, dar pentru a avea argumente, trebuie sa le castigi increderea! Succes!

| kayan a răspuns:

Invata sa scrii si sunt convins ca nu vor mai fi asa de "autoritarii"winking

| Misterious a răspuns:

Cu tata. o fata nu stiu daca poate fi la fel de apropiata de mama... cel putin in cazul meu nu.cu tata pot sa v orbesc despre orice...si da ma lasa sa ma machiez pentru ca e ceva normal. happy Au fost si inca mai sunt putin autoritari dar pe masura ce inaintezi in varsta o sa lase jos bariera happy

| mada. a răspuns:

Cu aman2, dar cu mama pot vorbi mai multe, suntem putin mai apropiate, cat despre machiaj ma machez uneori si ma lasa insa nu ft exagerat:p

| AlliCe a răspuns:

Si mama mea e la fel.este prea protectoare dar nu-si da seama ca greseste. Ar trebui sa ai o discutie cu parintii tai, sa le explici faptul ca ai crescut ( nici nu-ti stiu varsta dar ma roglaughing ) si in plus sunt alte vremuri. orice fata se macheaza la varsta ta.

| vyol3ta a răspuns:

Cu tata fff bine
stiti fetele se inteleg mai bine cu tata iar baietii mai bine cu mama

| S†®£p§¦L§ a răspuns:

Cu tata...logic...mama e o persoana mai autoritara... iar tata ma lasa sa fac ce vreau...[smug]...

| danukck explică:

Am 16 anihappy!va multumesc celor care mi`au raspuns sji m`au sfatuittongue...happy!>big grin

| danukck explică:

Am 16 anihappy! va multumesc celor care mi-au raspuns si m`au sfatuittongue...happy!>big grin

| monika_9877 a răspuns:

Eu ma inteleg cu amandoi dar aproape toti parinti sunt asa

| alexutza_6507 a răspuns:

Mai toti parintii sunt autoritari.sunt sigura ca nu te lasa sa te machiezi fiindca ei cred cati strica tenul sau ca arati prea vulgar cand esti aranjata si machiata...foloseste un machiaj care sati ascunda defectele, nu sati accentueze calitatile.fiindca astfel ei considera ca arati prea provocatoare si poate fii o primejdie pentru tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum, pot sa zic ca ma inteleg la fel cu amandoi.
Cand eram mai mica, cu tata, imi facea toate poftele, ma tinea in brate, ma cocotzam pe el cand venea acasa si nu mai scapa de mine pana nu mi se facea somn laughing ne jucam tot felul de jocuri, ma lasa sa castig la remi...

Si ai grija sa te demachiezi inainte sa intri inapoi in casa, daca nu vrei scandal laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cu amandoi nu am probleme cu nici unu laughing
pai depinde si cati ani ai... ca daca esti putin mai mica e normal sa fie mai severi, asa au fost si ai mei pana pe la 16 ani, erau toata ziua pe capu meu "nu fa aia, fa aia", dar apoi au devenit "cool" ca sa zic asa laughing acum nu mai am nici o problema.
in general parintii protejeaza (mai ales fetele) foarte mult dar dupa o anumita isi fac griji si tin numai pentru ei.
de ce nu vb cu ei si le spui... ce te supara si vezi cum reactioneaza happy

bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te sfatuiesc sincer sa iei niste lectii de gramatica intre 2 sedinte de machiaj. Cateodata ajuta si sa stii sa scrii."SUCCESURI!"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma inteleg cu ambii parintii.nu au nimic impotriva cand ma machiez.