Cind eram mic am prinso pe mama cum imi punea cadouri sub brad
l-am prins pe tata punindumi bomboane in papuci
iepurashul de pasti 1000000% ca nu exista nici mos craciun nici mos nicolae si iepurashul de pasti la fel
Poi am vazut-o pe mama de mos nicolae cand imi punea pungile in papuci si de atunci gata, chiar daca ea tit insista ca exista eu tot pe a mea am tinut-o si s-a dat batuta
Eu de la 6-7 ani stiu ca nu exista, pentru ca tata s-a prefacut ca-i mos Craciun si si-a pus o masca pe cap, eu am observat si am spus: "Hei, tu esti tata, nu esti Mos Craciun" sau cand m-am trezit noaptea pe la 12 si m-am dus sa verific daca mi-a lasat ceva mosul si nu era nimic sub brad, dimineata am auzit-o pe mama punandu-mi cadoul sub brad. Mai ales ca inainte cu o saptamana am aflat ca nu exista Mos Craciun ca am vazut cadoul mamei ascuns in dulap, dar nu am fost chiar asa de "marcata" sa aflu ca nu exista Mos Craciun.
Cine te-a mintit? exista si va exista O sa te zic mamei ea zice va voi care ziceti ca nu exista o faceti pentru ca voi nu primiti cadouri pentru ca ati fost rai:p Mocu exista
Glumeam
pe la 7 ani o inebuneam pe mama sa-mi zica daca exista sau nu
Eu: nu exista
ea:exista
eu:ba nu
ea: ba da
pana la urma mi-a zis
ai dreptate nu exista eu iti pun mereu cadouri
apoi am inceput sa tip ba nu
mos craciun exista
ea: nu, nu exista
eu ba daa
Pai am gasit cadourile in portbagajul masinii.si apoi le-am vazut sub bradul de craciun. Mi-am intrebat parintii si au fost nevoiti sa imi spuna. Iar de iepurasul de Pasti ce sa spun.nu l-am descoperit. dar mi-au spus colegii
Eram la o varsta cand nu mai credeam in reni zburatori, iepuri supranaturali si mosuleti care coboara pe horn si ma gandema ca cineva trebuie sa le cumpere si sa le puna sub brad si cum numai mama si tata aveau bani si ei stiau ce voiam eu de craciun normal ca m-am prins
De Iepurasul de Pasti stiam ca nu exista.
Eram destul de mare cand am aflat ca nu exista Mos Craciun, nu stiu cum a venit vorba de el, iar mama ne-a intrebat pe mine si pe sora mea:"sa va spun sau nu?". noi:"Da! Spune adevarul". Mama:"Nu exista". Am inceput sa plangem:"Mai bine nu ne mai ziceai!"
Ahh, ce amintiri
Am auzit azi la mama (amintindu-si intr-o poza) ca mos craciun a fost inlocuit de o ruda m-a surprins. eu care pana acum credeam 100%. M-am convins dca nu exista mosul nu exista nici iepurasul ( asta e un obicei de la nemti oricum as mi-a zis si doamna invatatoare) si nici mos nicolae (obiceiuri doar din alte locuri) numai cred in nimic sincer m-am surprins total
La varsta de 8-9 ani am aflat ca nu exista Mos Craciun...eram foarte incantata abia asteptam sa ved ce imi va aduce Mosul si dadeam mereu tarcoale la brad pana cand m-am gandid sa mai caut si in alte locuri poate cine stie si m-am uitat in geamantan si ce sa vezi papusi, dulciuri, haine le-am lasat acolo si m-am dus in camera mea eram c-am suspicioasa vroiam sa vad daca a doua zi le voi gasi sub brad sau nusi ce sa vezi a doua zi cadourile erau chiar acolo unde trebuie sa fie, sub brad. eeee si de atunci...nu am mai crezut in Mos Craciun, dar nu le-am spus parintilor ca sa nu le stric buna dispozitie
Pai, chiar ieri am intrebat'o pe mama:
-Mama, iepurasul de paste exista?
-Mirela, cum sa nu existe!
Si dupa aia i'am zis si eu la nimereala:
-Poi daca to'am vazut pungile? Erau ascunse in dulap!
-Baaai. cum de le'ai gasit?
Si dupa aia i'am zisca stiam demult si s-a dat batuta.
La mos Nicolae am aflat ca am vazut pungile.
Nu am fost surprinsa. Dar Mosu' exista. N'am nicio dovada. E bine ca am dat drumul la adevar!
Eu stiu ca nu exista iepurasul de paste paii mos nicolae e un sfant el exista dar nu aduce cadouri mos craciun nu stiu ce sa zic pentru ca in noaptea de craciun am iesit cu mama la bunica casa colind si cand am venit acasa erau cadouri cum explici plszzzzz sa-mi explice cineva
Eu l-am vazut pe mos craciun va jurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Pai eu una cred, nu prea ma intereseaza de ce ziceti voi, deoarece am citit aici si pe unii chiar i-a durut cand au aflat asta, in acest fel distrugandu-si copilaria. Eu acum nu stiu ce ati vazut voi, dar eu va spun ca am incredere ca exista si nu ma intereseaza daca rade lumea. Acum asta e parerea mea si sper sa fie de folos.
P.S.oar inima va poate spune raspunsul.Nu mama, nu tata, nu dovezile. Doar inima.
Bine, eu cand am scris aia acum 2 zile credeam...dar uite povestea : Eu eram confuza si nu stiam ce sa mai cred, asa ca mama a deschis un site pentru parinti ( pe inernet desigur ) unde explica un psiholog parintilor ca nu trebuie sa le spuna copiilor adevarul, deoarece copilaria lor poate fi distrusa. Atunci am aflat. Eram pregatita de adevar, dar tot cateva lacrimi au izbucnit din ochii mei. Pana la urma cred ca e mai bine ca nu mai traiesc in minciuna!
anonim_4396 întreabă:
___Enzo întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: