| StaRmAgiC a întrebat:

Voi cum credeti ca o fata ar trebui sa se comporte cu un baiat, atunci cand il cunoaste doar de cateva zile.Sa fie mai dura sau o simpla copila.
Eu de fel sunt mai copilaroasa si c-am totii baietii m-au luat mai la misto.
Am incercat putin s-o fac pe dura dar m-au facut perversa.sad
Voi ce ma sfatuiti? worried

4 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu trebuie sa te prefaci. Daca vezi ca esti prea copilaroasa trebuie sa incerci sa te schimbi si abia apoi sa te implici intr-o relatie. Depinde si ce iti spune baiatul si cum se comporta. Daca baiatul e prea indraznet renunti la ideea unei relatii cu el. Daca vezi ca el e dragut si nu face misto vorbesti frumos cu el. Cred ca nu ai intalnit tu baiatul potrivit. Sau poate unii te-au luat la misto pentru ca vrand sa fii mai dura i-ai jignit si au observat ca esti nesigura. Problema e in primul rand la tine. Pentru ca nu stii ce inseamna o relatie si nu stii ca este o diferenta intre baieti care merita si figuranti. Din pacate in situatia ta daca intalnesti un baiat care merita simti nevoia de a ocupa tu locul figurantului. Deci ori te ia unul la misto ori il iei tu la misto pe el. Trebuie sa intelegi mai bine in ce consta o relatie si sa te maturizezi. Deocamdata nu prea ai material de relatie.

| ambutisare a răspuns:

Mda. multumim Allegria ca ai sesizat. fara rost.
Asa. sa trecem peste big grin
Cel mai bine e sa fii tu insuti, sa nu incerci sa te dai cine nu esti.chestii dure, fite etc. Si asa nu ai nimic de pierdut.
Cine te accepta asa cum esti foarte bine. cine nu.pahappy

| Allegria a răspuns:

In primul rand-si nu te supara pe mine-faci niste greseli oribile de scriere...
Asa...trecem pestebatting eyelashes
Eu zic sa te comporti normal pentru. ca fiecare baiat are "fata ideala"intiparita in cap si difera foarte mult gusturile.

| naruto_3074 a răspuns:

Sa vi din amandouo