| SecretKiss a întrebat:

Voi cum invatati bine o anume lectie? si luati 10laughing? adica nu e asta o problema dar pentru maine am de invatat 9 lectii la istorie. funda cel mai rational raspuns. Restul vot:X

2 răspunsuri:
| catahardy a răspuns:

Daca iti place materia respectiva vei invata si mai usor... eu de exemplu imi faceam o schema cu ideeile principale si baza lor incercam sa invat. invatam ideeile, iar la fiecare idee invatam ce tine de el. intr-un fel e mai usor. pe mine m-a ajutat stilul, incearca sa vezi daca si pe tinewinking

| lauracraciun a răspuns:

Hei.nu e chiar asa de greu.insa depinde.vezi ce se intamplat daca nu inveti la timp?straight face.pai eu sincer invat destul de repede.acu depinde de fiecare.eu citesc lectia de vreo 2 ori. apoi spun ce stiu si ma mai uit in caiet unde nu imi aduc aminte.si cam in jumatate de ora stiu ca invatam cam 2 lectihee heesi daca te ajuta.te plimbi prin camera cu caietul in mana si spui ce stii.iar unde nu iti aduci aminte te uiti in caiet si o repeti de mi multe ori pana o stii.asta cale chiar nu stiu?thinking baftawinkingsa iei zece sau macar 9:*