Buna.pai eu trec clasa a 6-a. anul trecut veneam seara la 18 sau la 17 (mai devreme nu )asa.si ce faceam eu si stateam jumatate de ora(mancam, faceam un dus...) si dupa aia imi scriamla ce obiecte aveam pe ziua urmatoare. iar apoi dimineata ma trezeam si ma apucam de invatat. succes :*
Pai eu deschid cartea ma uit la imagini si o inchi dipa aia deschid caietu sa vad daca ii e romana sau e mate si apoi il inchid si gata invatatul eu am memorie fotografica
La mate e misiune imposibila
Noroc ca am o capra(prietena mea cea mai buna)care e buna(rau) la mate si isi face timp sa ii mai explice si unei batute in cap ca mine cum sta treaba cu cifrele
In rest nu am probleme.Prind destul de usor iar la romana nu invat comentariile mele, i le fac pe loc cand ma asculta
Teme la liceu nu prea sunt
Invat la scoala, sunt atenta la ora, in general acasa nu stau sa "tocesc". De teme, le fac asa sa fie facute, nu de alta dar la noi nu le verifica nimeni [Si sunt la liceu, nu a 3-a ]
Invatat? Teme? Traim in Romania. Nu stii ca scoala romaneasca scoate tampiti? De ce m-as impotrivi regulii?
Eu sunt pe a 7 si vin de la scoala la ora 2 mai intai temele si apoi invatatul imi i-am pana la 4 sau 5 invat repede in cateva minute gata!
JamilaGizeh întreabă: