anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi cum scapati de regrete? Tocmai ce am avut banchetul de clasa a 12-a pe care probabil mi-l voi aminti mereu... Dimineata, o mica parte din elevi ne-am incapatanat sa mergem la scoala, care se deschidea la 7. O mica parte insemnand in jur de 20-30laughing A fost o aventura, va dati seama. Am mers pe un stadion si am admirat cerul, am mers si cu tramvaiul (l-am ocupat pe tot doar noi), am fost si am mancat si apoi am ajuns si in cafeneaua in care am chiulit toti cei patru ani de liceu. O mare parte s-au dus la scoala inaintea noastra, iar eu am ramas cu vreo 4 colegi in cafenea si am decis sa mergem acasa, caci eram prea obositi plus ca directoarea ii daduse afara pe ceilalti care erau deja acolo. Acum, auzind ce caterinca au facut si cat de amuzant a fost, ma macina gandul ca liceul era la 10 minute distanta si nu am putut sa merg si sa ma bucur de moment. Pentru ca sa fim seriosi, banchetul de la facultate nu se compara cu cel de la liceu... Nu stiu cum sa scap de gandul asta si de ciuda pe care o am pe mine. Chiar imi doream sa merg la liceu in dimineata de dupa banchet, acum ce mai pot face?

1 răspuns:
| Kenya a răspuns:

Nu regreta absolut în viață, învață din greșeli, o să vezi că când o să ai copii o să le povestești depre această experiență și atunci o să o povestești că o întâmplare amuzanta dacă știi ce zic tongue