| Anda_Andutza_1993 a întrebat:

Voi cum va dati seama daca un om este gras sau slab fara sa stiti greutatea sa sau sa il vedeti dezbracat?

5 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Eu pe oricine intreb imi da intre 80 85 de kg, iar eu am 102 happy acum am undeva pe la 97(am reinceput sa mananc 2 paini pe zi) Cat despre cum imi dau seama...Sunt mai multe categorii de oameni. Unii sunt pur si simplu grasi, iar alti oameni au si oasele mari, structura osoasa mare, eu am nimerit in categoria cu structura osoasa mare cu toate ca daca calculez dupa un program as fi obez happy am 1, 85 si 97 de kg (aveam 102 si sper sa ajung iar acolo).Cat despre kilogramele in plus, eu unu vreau sa reajung la 102 kg, imi era mult mai bine, nu vreau sa fiu slab happy prefer sa am o greutate stabila, batuta in cuie.Eu unul rad in hohote de cei care tin cura de slabire, sau se plang cand mai pune in plus pe ei laughing CIne te place, te place asa cum esti.Cel din poza sunt eu, ca sa va faceti o idee cat de 'gras' sunt happy

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Se observă, doar ce crezi? Îți dai seama numai dacă îi privești constituția. Nu-i nevoie să îi ceri să se dezbrace în... short. Bietul om, bieții oameni! Îi supui "chinurilor" psihice.hee hee
Cel slab se va jena că-i prea... firav, cel plinuț, că e prea... rotunjor.
Dar toți se vor îmbujora, vor roși! tongue
După voce? Nu se poate observa, nicidecum (ce, după "scris" se poate observa?). E greșit să afirmi așa ceva. Sunt oameni cu constituție costelivă, care posedă o voce baritonală, si oameni grăsuți care au un glas subțirel...

| Snowfall a răspuns:

Se vede daca un om este gras sau slab si daca il vezi imbracat.

| AlisPretty a răspuns:

Dupa forma, daca este mai rotund cu burta e gras, daca are maini picoare, corp subtire e slab. Daca e intre aceste doua e normal

| rafa1987 a răspuns:

Daca nu il vezi dupa voce happy