Si cuulori pai cam de toate acum ca e vara vreau numai culori happy galben rosu verde albastru turcoaz menta mooooooov portocaliu
Bună! Eu nu prea obişnuiesc să îmi fac unghiile cu lac, deoarece va trebui să folosesc după asta şi acetona, care îmi va afecta unghiile. Încerc să-mi menţin unghiile lungi şi sănătoase.
Atunci când mi le fac(de vreo 3-4 ori pe an) aleg culori neutre,precum crem sau roz, manichiură franţuzească, sau lac transparent.
Tu?
Intr`o singura culoare,curcubeu,cu o singura unghie accent,french alb sau colorat, cu oja care crapa, cu diferite modele punctulete blabla:]]
Buna!
Unghiile mele au o forma patrata si sunt lungi; incerc sa le pastrez asa. Ca si culori eu folosesc roz bombon, rosu si french.
Pa :*
Eu folosesc culori asortate cu hainele sau cel putin la moda de exemplu un mov se potriveste la un trening de aceas culoare dar nu si gianta sau pantofi
Eu una le las sa creasca apoi le pilesc si le dau forma rotunda.Mai nou mi-am cumparat 2 lacuri de unghii: unul roz aprins si celalalt albastru...Pe mine ma atrag culorile tipatoare la unghii,daca tie nu iti plac fa-le,cu lacuri mai normale de culoare gen rena, rosu, bej
anonim_4396 întreabă: