| daniela17 a întrebat:

Voi cum va intelegeti cu soacrele voastre?

26 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Foarte bine, asta pana o sa o cunosc...laughing

| Ben. a răspuns:

Super Doamna.pacat ca timpul e asa de scurt.

| Psihoyounger a răspuns:

Nu am

Psihoyounger

auran
| auran a răspuns:

Nici nu vreau sa discut despre asa ceva...

| Swabia a răspuns:

Inca nu am asa ceva! big grin

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Noi ne intelegem foarte bine. Tocmai am terminat de vorbit pe messenger.

| albastrel a răspuns:

Prea binehee hee

| carminaburana43 a răspuns:

Este binevoitoare incearca sa-mi faca pe plac dar ceea ce nu-mi place ca incepind de la botezul primului copil ea a vrut sa dicteze foarte multe in familia noastra...de fapt si la nunta a dictat destule.Eu nu spun ca intentiile ei nu sunt bune dar ma simt majora; matura si ar trebui sa ma lase sa dovedesc ca si eu am talent de a conduce si de a-mi educa in stilul meu propriu propria familie. Daca eu nu m-am bagat cum sa-si conduca gospodaria si in absolut nimic in ceea ce o priveste; mi-ar pica si mie bine daca ar avea atita incredere in mine ca imi reuseste f. bine acest lucru chiar daca in alt stil decit cel ales de ea.

| psiholoaga a răspuns:

Nu am, dar, in general, mamele iubitilor mei nu m-au placut. Ceva de genul ca le corup copiii ...asa ca nici pe viitoarea nu o vad prea incantata.

| hândel a răspuns:

Ma iubeste asa mult soacra, ca m-a-ndesat acu' 3 saptamani cu fasole inainte sa plec de la ea, si n-a fost cale s-o refuz dupa ce-i laudasem din politete cu o zi inainte "delicioasele" mancaruri care-i ies din maini, mai ales ca luase la un moment si lingura-n mana, gata sa ma hraneasca ea. Pe drum, de la Buzau spre Ct. ma luase asa o durere s'o nevoie de toaleta si se mai si blocase soseaua la un momendat si n-aveam unde sa ma duc sa-mi fac nevoile, si i-am sufocat pe ceilalti din masina cu alizee de fasole. Numai spun ce era la fundul meu cand am ajuns acasa! M-a facut de ras in fata iubitei si a 3 prieteni. Sa n-o mai vad! Imi daduse si un sac de fasole. L-am aruncat din porbagaj. Acum ca ma gandesc, nevasta unui vecin se plangea ca barba'su a fost internat cu intoxicatie alimentara. Nu stiu daca e vreo legatura, mai ales ca a spus ca dupa ce a mancat fasole s-au declansat scaunele diareice, fara numar. Nu stiu ce dracu avea fasolea aia, o fi fost fermecata sau ceva. straight face Ee, spuneti voi, e normala femeia asta?! Sa-mi dea asa ceva, mai ales c-o pune si pe fi'sa-n pericol. sad

| kathessa a răspuns:

Eu cu ea, da. Ea cu mine, nu.

| step213 a răspuns:

Soacra e ca o stea( de pe cer ) pe amandoua e mai bine sa le vezi de la distantalaughing

oricum eu nu am inca big grin

Răspuns utilizator avertizat
| SweeTLemon a răspuns:

E mama prietenul lui meu si ne intelegem tare bine... o a 2 mama pentru mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Momentan este bine ...nu prea am divergente cu ea...sincer nu am mai vazut-o de la 8 martielaughing dar e mai bn...bn ca mai vb prin mesaje asa cat de catlaughing cand ne amintim una de altalaughing

| Leea1234 a răspuns:

FATAL!
dezastru!
nu cred ca vrei sa auzi detalii, s-ar umple pagina, si cred ca s-ar plictisi cititorii!
dar nu cred (si nici nu doresc la nimeni) ca are cineva o soACRA mai "ACRA" ca a mea!
bine a zis, cine a zis :
"soacra, soacra poama acra!"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu recunosc gradul asta de rudenie...si faza cu a doua mama, mi-e rau, cred ca s-ar rasuci mama in mormant daca m-ar auzi ca debitez asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o vorba; Ca mita-n fierarie.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

laughing Nici nu prea o cunosc. O stiu numai din vedere.big grin Daca o vad ii spun: ''Buna ziua'' si atat.laughingNimic mai mult happy

| cioko19 a răspuns:

Hm.nu chiar soacra.mama iubitului meubatting eyelashes
aa. e foarte de treababatting eyelashes mereu e grijulie .si cand ma duc la el nu sta pe capul nostru :d
imi place tare mult de ea si sper sa ramanem tot asabatting eyelashes:X

| mikella a răspuns:

Mai fratilor, nu stiu cu sunt alte soacre eu una sunt deocamdata multumita de soacra mea pentru ca imi este exact ca si mama mea care nu a stiut sa ma inteleaga si sa se apropie de mine.Pentru mine soacra egal mama. Poate veti spune ca sunt nebuna dar o iubesc.

| mikella a răspuns:

Nu stiu cum va intelegeti voi cu soacrele dar eu una ma inteleg f bine cu soacra mea, practic este mama care nu am avut-o(de fapt am avut, dar nu a stiut sa ma inteleaga si sa se apropie de mine). Ce sa faci mai sunt si cazuri in care nu te intelegi cu parintii iar cu socri te intelegi foarte bine, eu pot sa spuun k sunt parintii mei.

| Yly a răspuns:

Excelent..mai ales ca suntem nascute in aceeasi zi: 3 octombrielaughing

| ciumpi a răspuns:

N-am soacra:X!

| Leea1234 a răspuns:

Soacra mea e o comoara!
si trebuie INGROPATA!
:-&

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu o pot numi chiar soacra.mama iubitului meu.suntem impreuna de 4 ani jumate. dar ma inteleg foarte bine cu ea.imi stie gusturile...imi pune lucruri de-o parte.ma suna de ziua mea.si se mai intelege si bine cu parintii mei.chiar foarte bine.iesim impreuna... sper sa ramana asa in continuare...happy.si ea spune ca nu s-ar baga niciodata in viata noastra.;