Buna
Eu vad paharul pe jumatate plin, deoarece e mult mai bine ca in viata sa fi optimist si sa te bucuri de orice fericire care viata tzio ofera deoarece daca am vedea mereu partea urata a vietzi sau partea goala a paharului, nu vei avea foarte multi prieteni deoarece majoritatea vor prieteni care sa te dispuna, sa te inveseleasca in momentele dificile nu sa te intristeze mereu cu problemele lor.
Sper ca team ajuttat:*:*:*
Buna seara! ehee, cum vad eu paharu e greu de explicat, dar iti zic asa: e plin de durere, necaz, suferinta, dar e gol in asteptare sperantei, al bucuriei, si tot ceia ce inseamna sa te bucuri alaturi de cei dragi, am sperat, si sper ca bunul Dumnezeu imi va pune bucurie in pahar si ma va tine mult timp langa cei dragi mie...
Eu vad paharul pe jumatate plin
deoarece ma gandesc ca ar putea si ma putin
intotdeauna sa privesti partea blina a paharului
Pe jumatate gol mereu din pacate trebuie sa fiu impinsa de la spate si incurajata pentru ca sunt o fire emotiva si mereu am nevoie de ajutor. sunt prima care sare atunci cand o persoana are nevoie de sustinere dar cand vine vorba despre mine...
Jumate plin.
U vrei sa-ti dai seama de caracteru omuli si de modul lui de gandire prin aceasta intrebare.Dar intrebarea mea pentru tine e :de ce vrei sa stii aceste lucururi? Cu ce te ajuta pe tine acest lucur?