Depinde ce argumente are cand imi cere sa aleg, cand te-a pus sa alegi pe ce s-a bazat cand a cerut asta? Ceva il deranjeaza cu siguranta, u poti afla exact despre ce e vorba, asa ii poti explica daca se insala sau nu si dupa poti lua o decizie.De exemplu daca este pe tema timpului petrecut cu ei si cu el, poti gasi o varianta de mijloc, in care sa nu renunti la prieteni, te vezi un pic mai rar cu ei si ai rezolvat, sau il iei si pe el cu tine iar asa sa il incluzi si pe el in grup...situatiile difera.Comunica cu el.cu cei dargi tie, pentru ca te vor intelege si poti evita o decizie radicala.
Nu se poate alege asa ceva. pentru ca avem nevoie si de iubit dar si de prieteni /prietene. Unele lucruri nu le poti vorbii cu iubitul si le poti vorbi cu o prietena si invers. O prietena de-a mea a trecut prin siuatia asta. prietenul a pus-o sa renunte la prietenele ei sa stea tot timpul cu el si nu a putut sa faca asa ceva pentru ca avea nevoie si de prietenele ei si de unele iesiri ca fetele asa.
Mie mi se pare normal ca cel care iti este aproape sa inteleaga ca acela este cel mai bun prieten al tau si ca nu este si nu va fi intre voi nimic mai mult decat o relatie de amicitie. Am fost intr-o situatie asemanatoare nu atat de grava spusa insa prietena mea era putin speriata de o prietena buna, fosta iubita a mea, actualmente o relatie de amicitie puternic legata si nimic mai mult. Eu am discutat cu ea si i-am explicat faptul asta, ca o cunosc de multi ani si trebuie sa aiba incredere in mine. si asa am acum destule prietene cu care ma inteleg bine si o relatie de dragoste minunata. pa
Daca ma iubeste nu ma pune sa aleg!
Pt ca oricum el primeste cea mai mare atentie din partea mea!
Si cred ca as avea chef sa ii cer explicatii, cu sigurranta nici lui nu i'ar conveni sa aleeaga intre prieteni si mine!
Eu as alege prietenii(daca ii am demult pt.ca as putea alege iubitul si peste cateva zile sa ma insele si sa raman si fara amici) sau viceversa
Am fost pusa intr-o situatie de genul asta. Mi s-a parut ceva urat din partea Lui sa-mi ceara asa ceva, evident am incercat sa inteleg de ce imi cere acest lucru si sa il fac sa inteleaga ca pe el il iubesc, dar nu pot termina prietenia cu cea mai buna amica a mea, dar acum mi-am dat seama de un lucru cel ce te iubeste nu-ti impune si nu-ti interzice nimic!
DodyDody întreabă:
arvamircea întreabă: