anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi de la ce varsta ati inceput sa va epilati acolo jos? Eu inca nu si nu stiu cum sa incep, tot citesc si nimic nu e bun...mda.

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Eu unul de nu prea mult timp ca imi era frica de iritatie,dar consider ca e un lucru igienic, mare grija sa nu te tai ca e periculos, taie si tu ce e mai mare sa nu transpiri ca e aiurea, pe testicule eu nu recomand sa te epilezi e foarte vascularizata zona aia, doar in jurul penisului ce e mai mare apoi cu nivea anti iritatie

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Pai de asta zic...ma gandesc sa imi cumpar un epilator, dar ma intreb ce o sa zic parinti ce fac cu el acolo, o sa ma simt ciudaaat.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Https://www.farmec.ro/produse/corp/crema-depilatoare-men-609.html
eu de asta am dat ieri, ca si eu sunt curios de ceva bun

Deci nu ai testat-o inca, nu?

Nu,nici nu stiu daca am sa incerc, ca am citit ca e buna daca ai par putin, desi nu e chiar ce scrie acolo, dar repet daca te faci acolo in apropiere e ok

Mi-e frica sa ma nu tai chiar si in apropiere laughing

Cu grija si nu cu ala de un 1 leu

Exista la un 1 leu? :/
Am dat 17 lei pe ele, si nu taie asa usor, chiar daca apas mai tare pe el, iti dai seama ca nu am incercat acolo.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Adica taie, dar nu ma tai eu laughing

Doar sub burtica atat, testicule sa nu incerci

Nici gaand laughing

19 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Apa si sapunul rezolva "cauza", iar pudra mentolata completeaza necesarul de igiena si comfort

| peperonies a răspuns:

7-8 ani.

| FaraNumePls a răspuns:

14

| FoxyM a răspuns:

Salutare! Pubertatea are si parti bune si parti rele! Cand vine vorba de par, totul e in ceata! Este important sa efectuezi epilarea atunci cand parul are o inaltime si o desime mai mare, epilarea acestuia cand e scurt poate provoaca iritare si sangerare! Nu iti stiu varsta dar iti pot recomanda sa te epilezi de la 15-16 ani, in functie de cele spuse mai sus! Meriti" a doua sansa"

| anonim_4396 explică (pentru FoxyM):

La varsta aia ziceam si eu, oricum acum nu fac nimic...da logic.
Mersi happy

| FoxyM a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu placere! Sper ca te-am ajutat!