Nu ai ce face.trebuie sa-ti asumi responsabilitatea.nicidecum sa nu te gandesti sa o lasi pe mama copilului singura, sa-l creasca.va trebui sa renunti astfel la ce ti-a mai ramas din "copilarie" si sa devii un adult serios.imi pare rau, asta e singura solutie buna.va trebui sa ai acum grija de 2 fiinte:mama si copilul
Bucura-te, o sa iti fie greu pentru ca esti cu scoala, dar copilul acesta are nevoie si de mama si de tata, nu e neaparat sa te insori cu fata cu majoritatea o sa iti spuna, dar trebuie da ai grija de prietena ta pana naste, sa va ganditi la copilasul ala ca nu are nici o vina si nu se va creste singur, va trebui sa il cresteti cu ajutorul unui adult desigur pentru ca voi sunteti inca copii.sa ai grija cu prietena ta va fi mai sensibila din cauza copilasul va plange din orice, se va simti rau poate sa lesine din orice, sa aiba greturi, trebuie sa aiba grija ce mance sa nu faca rau lui bebe, sa nu faca efort, eu zic sa cereti sfatul unui adult, dar nu trebuie sa renutati la scoala, o sa trebuiasca sa va impartiti intre scoala si copil.multa bafta si sa va bucurati de bebe pentru ca este cel mai frumos lucru care vi se poate intampla vezi trece prin momente grele dar zambetul si dragalaseania copilului va vor rasplati.
Am patit si eu acelasi lucru dar aveam 19 ani si prietenul meu 18, toti imi ziceau sa fac avort si eu nu am vrut, pana la urma copilul s-a nascut am un bebe de 10 luni si toata lumea e bucuroasa si ai mei si ai lui eu sunt la facultate acum, copilul sta cu ai mei cand eu sunt plecata si apoi il preluam eu si iubitul meu, si el lucreaza, aveam alocatia copilui si bani pe care ii castiga prietenul meu ne descurcam binisor la inceput a fost mai greu dar acum e bine.asa o sa fie si la voi!
Doamne. Paraseste-o dracului! Ai si u viata! Doar nu o sa te mariti cu una de acum! Oricum e decizia ta!
Intrebarea asta puteai sa ti-o pui inainte nu crezi? Oricum ai comis-o in cazul in care chiar este asa si nu un mod oribil de a te baga in seama fa ce este mai bine pentru tine daca crezi ca esti in stare sa intretii o familie, iti vei asuma responsabilitatile daca crezi ca nu poti(asta dupa ce ai incercat)vezi-ti de treaba ta eu in locul ei nu as sta cu un barbat incapabil sa iubeasca un copil sa aiba grija si bineinteles sa ma iubeasca. Un copil nu este o greseala deci daca nu esti in stare incearca sa iti vezi de treaba ta si lasa pe cei care stiu sa se comporte in mod responsabil si sa aiba grija de un copil.In acest timp te poti gandi la care este rostul tau in viata si sa faci ceva bun din ea in asa fel incat sa nu repeti aceeasi greseala de doua ori.
Pregateste-te sufleteste si mintal. nu fugi de responsabilitatile tale. ai facut o prostie ( ca banuiesc ca nu vroiai sa se intample ) si acum trebuie sa ti-o asumi. mult noroc!
Asuma-ti responsabilitatea...de ce nu te-ai/v-ati pritejat? e vina si a ta si a ei pentru ca sunteti inconstienti x(
Omg nu mai ai ce sa faci adica nah poate o convingi sa faca avort dar nu prea cred asa ca tot ce iti ramane e sa fii preg))
@MissAllSunday
Si ce, fata nu are o viata?
Numai el are viata?
Cum fata va putea sa'l creasca, daca nu doreste sa faca avort, asta va trebui sa faci si tu.
Sa ai grija de el sa creasca intr'un mediu cat mai bun.
Asuma'ti faptele.
Bafta.
Sigur e al tau? vezi poate te prosteste cand de fapt l-a facut cu altul
Acum serios, esti serios? cat de inconstient trebuie sa fii sa ti se intample asa ceva, s-au inventat prezervativele nenica, esti in secolul XXI, pentru 10 min. de placere stai si te chinui o viata!
Acum ce poti sa faci, desi sunt impotriva avorturilor, cred ca ar fi singura solutie iar daca este prea tarziu, asta este, sa-l cresti sanatos si sa ai grija de el!
Ecea întreabă:
DecstarIsBackAgainMtfk întreabă:
badearazvan întreabă: