TIMISOARA - orasul parcurilor si al florilor, orasul cosmopolit prin excelenta, vestit pentru maxima toleranta intalnita aici, multiculturalism si Orasul care, prin jertfe, lupta si demnitate, adica prin REVOLUTIA inceputa aici, a oferit sansa Romaniei de a incepe debarasarea de comunism si dictatura!>>>...
Drobeta-Turnu-Severin
Insa de 7 ani stau in Cluj-Napoca.Nu m-am stabilit inca aici.Mai raman sa vad ce se intampla
Vezi ca mai sunt vreo 4 intrebari cel putin de genul asta la cer s-au dat destul de multe raspunsuri...eu unul sunt din piatra neamt.
Miry, pe mine nu ma deranjeaza..eu ti-am atras atentia doar pentru ca probabil ca sunt unii care au raspuns la respectivele intrebari si la aceasta nu vor mai raspunde...sau nu o vor vedea...si daca vrei sa fii mai informata, sfatul meu era sa te uiti printre acele raspunsuri...intentia mea nu era sa te superi, ci sa te ajut
Nici nu stiu cum sa te apelez.vecina draga...adica fluturas...ca vad ca nume nu ai de ce ai tu chef de cearta? eu mi-am motivat deja raspunsul meu, si cred ca am explicat destul de clar ca nu aveam nici o intentie rea... daca tu inca nu ai inteles acest lucru banal, mai bine du-te si fa o plimbare cu telegondola prin oras... poate ca la inaltime iti va reveni mintea la loc...si cand te plictisesti poti sa revii sa dai raspunsuri agreabile
Pitesti/ Arges ( de fel ) Acum sunt stabilita in mijlocul tarii, sa va vad pe toti mai bine...
Si ce daca mai este pusa aceasta intrebare, nu e voie sa o repetam? sau va deranjeaza? eu sunt din bucuresti ca am uitat sa specific mai sus
Nui nevoie sa ne certam pentru ca am repetat eu intrebarea, cine vrea imi raspunde ci nu nu
Ce tot aveti imi cu miry? ea doar a intrebat, daca vreti ii raspundeti daca nu ingnorati intrebarea. Bacau