| miry a întrebat:

Voi din ce oras sunteti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nu mai veniti cu comentarii de astea k sunt repetate intrebarile
poate nu avem timp sa ne uitam la toate intrebarile k sunt ffff multe
iar daca unii stiu toate intrenarile sa-si pastreze comentariile aksa la el

eu sunt din piatra neamt

36 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu sunt din Barlad, Judetul Vaslui.

| psiholoaga a răspuns:

Acum sunt in bucuresti; oras natal: giurgiu.

daniela
| daniela a răspuns:

S-a mai pus aceasta intrebare, dar nu face nimic... eu sunt din Bucuresti.

Janina
| Janina a răspuns:

Drobeta Turnu Severin

mlm
| mlm a răspuns:

IASI, orasul celor 7 coline.

| Nastia a răspuns:

D langa ploiesti, e bine?

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

TIMISOARA - orasul parcurilor si al florilor, orasul cosmopolit prin excelenta, vestit pentru maxima toleranta intalnita aici, multiculturalism si Orasul care, prin jertfe, lupta si demnitate, adica prin REVOLUTIA inceputa aici, a oferit sansa Romaniei de a incepe debarasarea de comunism si dictatura!>>>...

| DenissaDeea a răspuns:

Sunt nascuta in Constanta si acum locuiesc in orasul lui Bacovia...

| Krina a răspuns:

Drobeta-Turnu-Severin
Insa de 7 ani stau in Cluj-Napoca.Nu m-am stabilit inca aici.Mai raman sa vad ce se intampla tongue

| andreutz a răspuns:

Vezi ca mai sunt vreo 4 intrebari cel putin de genul asta la cer s-au dat destul de multe raspunsuri...eu unul sunt din piatra neamt.

| andreutz a răspuns:

Miry, pe mine nu ma deranjeaza..eu ti-am atras atentia doar pentru ca probabil ca sunt unii care au raspuns la respectivele intrebari si la aceasta nu vor mai raspunde...sau nu o vor vedea...si daca vrei sa fii mai informata, sfatul meu era sa te uiti printre acele raspunsuri...intentia mea nu era sa te superi, ci sa te ajut big grin

| andreutz a răspuns:

Nici nu stiu cum sa te apelez.vecina draga...adica fluturas...ca vad ca nume nu ai happy de ce ai tu chef de cearta? eu mi-am motivat deja raspunsul meu, si cred ca am explicat destul de clar ca nu aveam nici o intentie rea... daca tu inca nu ai inteles acest lucru banal, mai bine du-te si fa o plimbare cu telegondola prin oras... poate ca la inaltime iti va reveni mintea la loc...si cand te plictisesti poti sa revii sa dai raspunsuri agreabile laughing

| sergiu25bc a răspuns:

Eu sunt din Bacau, unde taxele sunt mai scumpe ca in Bucuresti))))))

cristian
| cristian a răspuns:

Sunt ieşean.

| alexam a răspuns:

Pitesti/ Arges ( de fel ) Acum sunt stabilita in mijlocul tarii, sa va vad pe toti mai bine... tongue

| BabyWL a răspuns:

Eu sunt din Dr. Tr. Severin.

| miry explică:

Si ce daca mai este pusa aceasta intrebare, nu e voie sa o repetam? sau va deranjeaza? eu sunt din bucuresti ca am uitat sa specific mai sus

| miry explică:

Nui nevoie sa ne certam pentru ca am repetat eu intrebarea, cine vrea imi raspunde ci nu nu

| giulya85 a răspuns:

Drobeta turnu severin

| galileo a răspuns:

Ceau. Sunt de langa Timisoara tongue

| nicky a răspuns:

Bistrita.

| Ioanna2012 a răspuns:

Desi nu este un oras fff frumos... mie imi place Tgv

| Ioonela a răspuns:

Drobeta turnu severin. tu de unde esti?

| zu a răspuns:

Roman, jud neamt

| hugin a răspuns:

Medias jud. Sibiu

| Elena0210 a răspuns:

Ce tot aveti imi cu miry? ea doar a intrebat, daca vreti ii raspundeti daca nu ingnorati intrebarea. Bacau

| N538961518 a răspuns:

Constanta

| madalina_7017 a răspuns:

Zimnicea

Întrebări similare