Nimic. E baiat. Daca fata lui nu are fundul cum vrea el sa il aiba macar sa se delecteze din alta parte. Dar daca te inseala.sti ce sa-i faci.
Nu am cum să-l oblig, de a nu privi o altă persoană fie din cap până împicioare, până la "fund"...doar rămâne cu privitul
Fii fericit/ă, bye!
Eu nu sunt fata dar in locul tau i-as pregati ceva bun de mancare. Dar ai auzit ca s-a uitat? Daca nu l-ai vazut cu ochii tai nu te grabi la cratita ca nu e sigur! Si cum ai auzit? Ai spioni sau asta discutati voi fetele cand nu e nimeni de fata? Vezi poate a pus careva ochii pe el si baga strambe.
Al meu se uita si cand este cu mine si nu ma deranjeaza, si eu ma uit la baieti cand sunt cu el. atata timp cat nu te inseala nu vad nici o problema in asta, ca doar nu ar trebui sa mearga cu capul in pamant.
Pai mare lucru nu as putea sa fac.Toti baieti se uita dupa fundul, sani, coapsele, picioarele etc ale altor fete, chiar daca nu auzim sau vedem noi
Dar asta e.Ramane doar cu privitul.Are acasa o nevasta
Aaaa.nimic.ce tu nu te uiti la alti baieti cum arata? de exemplu daca vezi unu bun si frumos iti pui mana la ochi?
E ceva normal! Adica asta nu inseamna ca ii place de alt cineva.
Ce intrebare e asta? baietii se uita mereu la fundul fetelor, chiar si insurati, chiar si la 50 ani. staff-ul, faceti-va treaba
Pai nah cam toti baietii se uitanu e nimic rau in asta bine e rau cand esti pe strada cu el si intoarce capul ca sa se uite la fundul unei fete dar nu cred ca poate fi asa mitocan
Pai e ceva normal in ziua de azi. si oricum eu am aflat de asta si nu m-am suparat, mas supara numai daca mar insela sau alte chestii stii la ce ma refer.Nu este o intrebare care sa te ajute cred.Plictiseala,doamne ce sa ii faci.
anonim_4396 întreabă: